mohamadpoodine
کاربر قدیمی
- نوشتهها
- 101
- واکنشها
- 14
سابقه فعالیت:
DAY16EMB8C0 15-p211ne rev 2269
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
درود اینها تصویر ندادند .. دستگاه من bid 2296 هستhp pavilion 15-p211ne day16emb8c0 rev c -ver f.53 rev.a intel processors bios
hp pavilion 15-p211ne day16emb8c0 rev c -ver f.53 rev.a intel processors 8 mbdr-bios.comچطور BID NUMBER بایوس را تشخیص بدهیم؟
موقع دانلود بعضی از بایوس های اچ پی میبینید که در قسمت دانلود چندتا فایل با حجم مشخص وجود داره و ممکنه از خودتون بپرسین که کدومشو باید پروگرام کنم ؟ دوتا راه هست که از طریق اونها میتونین BID NUMBER دستگاه و مشخص کنید . راه اول : بید نامبر عموما زیر اسلات باتری یا در قاب کف لپ تاپ نوشته میشه . و...dr-bios.com
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
دستگاه دستکاری شده بود و فایل خورده بود با یک فایل تصویر گرفتم اما مشکل manufacture و سریال و ... نداره براتون میزارماین دستگاه بیدنامبر 2296 نداره
لطفا بکاپ ارسال کنید که چک کنم
سابقه فعالیت:
بیدنامبر این فایل 2292 هست!دستگاه دستکاری شده بود و فایل خورده بود با یک فایل تصویر گرفتم اما مشکل manufacture و سریال و ... نداره براتون میزارم
سابقه فعالیت:
سلام فایل های لینک شما هیچکدام تصویر نمیدنبیدنامبر این فایل 2292 هست!
فایل 2292 داخل لینکی که بالا ارسال شده موجوده
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
دستگاه دستخورده بود و تصویر نداشت برد هم مشکل داشت .. اول هم گفتم با اون فایلی که تصویر گرفتم ضمیمه شده اما مشکل سریال نامبر و پروداکت نامبر داره . بنده شرایط وقت گذاشتن برای حل مشکل سریال نامبر و غیره رو ندارم و فایل اوکی میخام تا پروگرام کنم و ببندم دستگاه روسلام
خود فایل دستگاه چه مشکلی داره ؟
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
این لینک هارو دیدم.. اما پروسه انجام اینها زمانبر میشه برام ... فایلی بر اساس همون فایل ندارید که اطلاعات سریال داخلش باشه ؟فایلی که گفتید باهاش تصویر گرفتید هیچ اطلاعات و سریالی روی فایل نداره و خام هست
نمیتونم بصورت ادیت درستش کنم
لینکهای زیر رو چک کنید
رفع مشکل Product Information Not Valid دستگاههای HP توسط نرم افزار DMI Tools
عکس بالا اخطار Product Information Not Valid را نشان می هد که ممکن است در دستگاههای HP با این اخطار مواجه شوید. این اخطار نشان می دهد که سریال نامبر دستگاه وارد نشده و یا بصورت اشتباه وارد شده است. در این مقاله می توانید نرم افزار DMI Tools را دانلود کنید که برای رفع این مشکل استفاده می شود.dr-bios.comراه حل خطای Manufacture Programming Mode is in Unlock mode بعد از پروگرام بایوس لپ تاپ های hp
در لپ تاپ های HP بعد از پروگرام بایوس یا تعویض مادربرد معمولا با خطای Manufacture Programming Mode is in Unlock mode مواجه میشیم که قبلا در این ویدیو خطا رو رفع میکردیم اما در دستگاه های جدید با روشی که در این ویدیو توضیح داده شده دیگه این خطارو میتونید براحتی رفع کنید. راهکاری که توی این ویدیو...dr-bios.com
سابقه فعالیت:
اطلاعات سریال فقط روی فایل اصلی دستگاه موجودهاین لینک هارو دیدم.. اما پروسه انجام اینها زمانبر میشه برام ... فایلی بر اساس همون فایل ندارید که اطلاعات سریال داخلش باشه ؟
سابقه فعالیت:
لینک hp dmi tool خرابه و دانلود نمیکنهاطلاعات سریال فقط روی فایل اصلی دستگاه موجوده
فایل های جدید خام هستن
الان تنها راه حل لینک ها ارسالی هستن که مراحل انجام بشه
سابقه فعالیت:
لینک hp dmi tool خرابه و دانلود نمیکنه
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
پس راه حل فقط استفاده از فایل اصلی دستگاه هست که اطلاعات سریال رو داشته باشههمه گذینه ها رو ست کردم فقط system board -product configuration نداره برای ست کردن و بازهم ارور میگیره
سابقه فعالیت:
میتونید پیدا کنید ؟پس راه حل فقط استفاده از فایل اصلی دستگاه هست که اطلاعات سریال رو داشته باشه
سابقه فعالیت:
خیر متاسفانهمیتونید پیدا کنید ؟
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
user203 , mohammadnateghfasihi , Xamport , frequensy , 0and1 , user435 , barbi_bambo , reza1370 , kave65 , morteza1400 , GRC , Misaagh.Khezri , emad lashkari , user373 , user255 , user2693 , MOSTAFA_CLC , Savalan TBZ , user433 , teknikal_shop , majids1370 , hafezz , behnammusic , Vahid Ghobadzadeh , user122 , fAn avARan , Support Staff no.1 , Masoud-seif , Hossein77 , ali136369 , بابك قناعي