با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 53 واکنشها 14 سابقه فعالیت: چهارشنبه ساعت 5:42 عصر #1 با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,551 واکنشها 8,326 سابقه فعالیت: چهارشنبه ساعت 5:47 عصر #2 به نقل از Rezaie : با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه DA0PDLMB6G0.zip 7.3 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از Rezaie : با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر کلیک کنید تا بازشود...
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 53 واکنشها 14 سابقه فعالیت: چهارشنبه ساعت 7:22 عصر #3 با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید فایل های ضمیمه Old no screen in display HDMI OK.BIN 16 مگابایت · نمایشها: 0
با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,551 واکنشها 8,326 سابقه فعالیت: چهارشنبه ساعت 8:06 عصر #4 به نقل از Rezaie : با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه update.zip 7.6 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از Rezaie : با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید کلیک کنید تا بازشود...
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 53 واکنشها 14 سابقه فعالیت: پنج شنبه ساعت 4:40 عصر #5 مثل قبل فقط خروجی HDMI دارم ممکنه فایل دیگه ای هم بفرستین تست کنم
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,551 واکنشها 8,326 سابقه فعالیت: پنج شنبه ساعت 4:58 عصر #6 فایل دیگری موجود نیست متاسفانه فایل دوم بایوس آپدیت خود منبع HP هست
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 53 واکنشها 14 سابقه فعالیت: پنج شنبه ساعت 5:33 عصر #7 فایل بایوس خودش و نمیشه اصلاح کرد برای این جور موارد ؟
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,551 واکنشها 8,326 سابقه فعالیت: پنج شنبه ساعت 6:27 عصر #8 به نقل از Rezaie : فایل بایوس خودش و نمیشه اصلاح کرد برای این جور موارد ؟ کلیک کنید تا بازشود... برای هر نوع ایرادی نمیشه فایل بایوس رو اصلاح کرد متاسفانه برای مواردی مثل تاخیر در تصویر یا دور فن بالا میشه بایوس رو اصلاح کرد
به نقل از Rezaie : فایل بایوس خودش و نمیشه اصلاح کرد برای این جور موارد ؟ کلیک کنید تا بازشود... برای هر نوع ایرادی نمیشه فایل بایوس رو اصلاح کرد متاسفانه برای مواردی مثل تاخیر در تصویر یا دور فن بالا میشه بایوس رو اصلاح کرد
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 53 واکنشها 14 سابقه فعالیت: شنبه ساعت 7:16 عصر #9 دیتا شیت این مدل و میتونین ارسال کنین لطفا
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,551 واکنشها 8,326 سابقه فعالیت: شنبه ساعت 8:19 عصر #10 به نقل از Rezaie : دیتا شیت این مدل و میتونین ارسال کنین لطفا کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه موجود نیست
به نقل از Rezaie : دیتا شیت این مدل و میتونین ارسال کنین لطفا کلیک کنید تا بازشود... متاسفانه موجود نیست