درخواست فایل AH530 DA0FH2MB6E0 REV:E BIOS

dariush

عضویت ویژه پلاتنیوم
واکنش‌ها
16

سابقه فعالیت:

سلام وقت بخیر .فایل های بایوسی که برای این مدل لپتاپ قرار دادین و امتحان کردم و تمام فایل های بایوس هاتون بلا استثنا مشکل داره
AH530وAH531حتما باید فایل های خام دست ساز روی بایوس هاشون نوشته بشه تا روی 1 دقیقه خاموش نکنند.یکی از دوستانم توانایی نوشتن بایوس را دارد اما متاسفانه نمیصرفه بدم به ایشون بنویسه.لطفا برای مدل ذکر شده فایل صحیح را ارسال نمایید
با تشکر

Ai Support

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
1,832

سابقه فعالیت:

dariush

عضویت ویژه پلاتنیوم
واکنش‌ها
16

سابقه فعالیت:

با تشکر ازشما.متاسفانه این فایل هم یکساعت پیش تست کردم جواب نداد

Ai Support

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
1,832

سابقه فعالیت:

احیانا CPU تعویض نشده؟

dariush

عضویت ویژه پلاتنیوم
واکنش‌ها
16

سابقه فعالیت:

خیرCPU تعویض نشده.من ورودی دستگاه هام از همکاران هست.اون همکاری که فرستاده میگه سالم بود فقط سرویس کردم اما برای سرویس یهتر دادن بایوس و پروگرم کرده دستگاه بین 1الی 1:30 دقیقه خاموش میکنه

Ai Support

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
1,832

سابقه فعالیت:

این لینک رو یکی از همکاران فرستادن بدون مشکل خاموش شدن. اگر با این هم جواب نگرفتید ممکنه مشکل چیز دیگه ای باشه.
پیشنهاد میدم از همکاران بخش فنی راهنمایی بگیرید.

MOSTAFA_CLC

کاربر فعال
واکنش‌ها
1

سابقه فعالیت:

با سلام
این مدل AH530 UMA (DA0FH2MB6E0 REV:E) من پروگرام کردم ولی دستگاه روشن نمی شود در صورتی که با فایل خود دستگاه تصویر ندارد
البته بقیه دوستان هم همین مشکل رو داشتند ولی پشتیبانی فقط جواب میدهند که ممکنه اشکال از جای دیگر باشد !!!!
خوب اگر مشکل از جای دیگر هست چرا با فایل های خود دستگاه ، لپ تاپ روشن می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dariush

عضویت ویژه پلاتنیوم
واکنش‌ها
16

سابقه فعالیت:

متاسفانه مشکل فقط و فقط از بایوس بود که دکتر بایوس نپذیرفت و بنده دستگاه رو بردم پیش یکی از دوستانم که ساخت بایوس رو بلد بود و مشکل حل شد.در دستگاه های AH530.AH531,ومدل 4521ایسر خاموش شدن در زمان مشخص فقط از بایوس میتواند باشد که دکتر بایوس این مشکل را حل نمیکند

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,196

سابقه فعالیت:

متاسفانه مشکل فقط و فقط از بایوس بود که دکتر بایوس نپذیرفت و بنده دستگاه رو بردم پیش یکی از دوستانم که ساخت بایوس رو بلد بود و مشکل حل شد.در دستگاه های AH530.AH531,ومدل 4521ایسر خاموش شدن در زمان مشخص فقط از بایوس میتواند باشد که دکتر بایوس این مشکل را حل نمیکند
اگه فایل اورجینال دستگاه که مشکل خاموش شدن در زمان مشخص داره رو ارسال میکردید بنده میتونستم Clear ME Region براتون انجام بدم

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند