Mehdi Mashak
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 187
- واکنشها
- 24
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلامخسته نباشید لپتاپ وسط ویندوز اپدیت خاموش شد الان روش میشه تصویر نمیده بایوس سالم اگر دارین بفرستید ممنون میشم فایل آپدیتی که از سایت گرفتم و بایوس رید شده دستگاه رو آپلود کردم با تشکر
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
اون فایل رو نتونستم دانلود کنم متاسفانهاپلود نمیشه من لینک گذاشتم تو پست اول
سابقه فعالیت:
اون فایل رو نتونستم دانلود کنم متاسفانه
لطفا فایل رو اینجا ارسال کنید
صبر کنید تا فایل کامل آپلود بشه و رنگ نارنجی فایل به آبی تغییر کنه
بعدش ارسال کنید
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
درود برشما. ببخشید با تاخیر پاسخ میدیم. وضعیت اینترنت بشدت افتضاح هست.داداش سایتی معرفی نمیکنی که من اونجا برات اپلودش کنم اینجا هر کاری میکنم اپلود نمیشه فایل خود دستگاه رو me کلین کردم دستگاه اوکی روشن میشه ارم گیگابایت هم میاد ولی وقتی میره تو ویندوز یا f2 میزنم بره تو بایوس تصویرش فقط روی خروجی میاد روی ال سی دی خودش تصویر نمیده اگ بم بگی تو چه سایتی برات اپلود کنم خیلی خوب میشه چون سایتتون فیلتره با هر فیلترشکنی میزنم سره ۹۹ درصد گیر میکنه
سابقه فعالیت:
ممنون از راهنماییتون مشکل از io بود تعویض شد مشکل حل شد تشکردرود برشما. ببخشید با تاخیر پاسخ میدیم. وضعیت اینترنت بشدت افتضاح هست.
اشاره کردید که ؛دستگاه اوکی روشن میشه ارم گیگابایت هم میاد ولی وقتی میره تو ویندوز یا f2 میزنم بره تو بایوس تصویرش فقط روی خروجی میاد روی ال سی دی خودش تصویر نمیده.
بعید میدونم مشکل تون در حال حاضر از بایوس باشه. چون مراحل بوت به درستی داره طی میشه و تصویر گرفتید در مراحل بوت. بعد از این دیگه وظیفه بایوس تموم شده. سایر قطعات رو بررسی بفرمایید. به چیپ گرافیک مشکوک بشید.
سابقه فعالیت:
بسیارعالیممنون از راهنماییتون مشکل از io بود تعویض شد مشکل حل شد تشکر
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند