سلام ممنون میشم فایل زیر رو کلیر کنید برام
M MOBIN2550 کاربر قدیمی نوشتهها 55 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 می 2021 #1 سلام ممنون میشم فایل زیر رو کلیر کنید برام فایل های ضمیمه bak javid.bin 8 مگابایت · نمایشها: 1
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,066 واکنشها 8,086 سابقه فعالیت: 25 می 2021 #2 به نقل از MOBIN2550 : سلام ممنون میشم فایل زیر رو کلیر کنید برام کلیک کنید تا بازشود... سلام این فایل موقع اجرای نرم افزار خطا داره و نمیشه کلیر کرد لطفا مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید
به نقل از MOBIN2550 : سلام ممنون میشم فایل زیر رو کلیر کنید برام کلیک کنید تا بازشود... سلام این فایل موقع اجرای نرم افزار خطا داره و نمیشه کلیر کرد لطفا مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید
M MOBIN2550 کاربر قدیمی نوشتهها 55 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 می 2021 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام این فایل موقع اجرای نرم افزار خطا داره و نمیشه کلیر کرد لطفا مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید کلیک کنید تا بازشود... سلام مدل دقیق میشه dag31amb6d0 rev d فایل هایی که داخل سایت بود زدم اما جریان از 30 صدم بیشتر نمیشه گفتم بک اپ خودش رو کلیر کنم اگر جواب نداد مطمعن بشم از بایوس نیست
به نقل از Vahab Hemmati : سلام این فایل موقع اجرای نرم افزار خطا داره و نمیشه کلیر کرد لطفا مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید کلیک کنید تا بازشود... سلام مدل دقیق میشه dag31amb6d0 rev d فایل هایی که داخل سایت بود زدم اما جریان از 30 صدم بیشتر نمیشه گفتم بک اپ خودش رو کلیر کنم اگر جواب نداد مطمعن بشم از بایوس نیست
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,066 واکنشها 8,086 سابقه فعالیت: 25 می 2021 #4 این فایل رو تست کنید لطفا فایل های ضمیمه dag31amb6d0.zip 5 مگابایت · نمایشها: 5