با سلام و خداقوت، تو این لینک پاور سکوئنس بردهای مختلف گذاشته شده. ممنون میشم تهیهش کنید. مرسی
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,068 واکنشها 2,593 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #1 با سلام و خداقوت، تو این لینک پاور سکوئنس بردهای مختلف گذاشته شده. ممنون میشم تهیهش کنید. مرسی
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,916 واکنشها 4,718 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #2 سلام شما مدل خاصی مدنظر دارین؟
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,068 واکنشها 2,593 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #3 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام شما مدل خاصی مدنظر دارین؟ کلیک کنید تا بازشود... نه، همین فایلی که لینکش رو دادم میخواستم.
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام شما مدل خاصی مدنظر دارین؟ کلیک کنید تا بازشود... نه، همین فایلی که لینکش رو دادم میخواستم.
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,916 واکنشها 4,718 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #4 اون فایل رو براتون ارسال کردم.
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,068 واکنشها 2,593 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #5 به نقل از Salimeh Bolboli : اون فایل رو براتون ارسال کردم. کلیک کنید تا بازشود... ببخشید! کجا ارسال شده؟ چیزی ندیدم!
به نقل از Salimeh Bolboli : اون فایل رو براتون ارسال کردم. کلیک کنید تا بازشود... ببخشید! کجا ارسال شده؟ چیزی ندیدم!
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,916 واکنشها 4,718 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #6 شماتیک و بردویو - شماتیک و بردویو و پاورسکوئنس GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 با سلام و خداقوت، شماتیک و بردویو GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 مورد نیاز است. همچنین پاور سکوئنس همین برد را میخواستم که تو این لینک موجوده. تشکر dr-bios.com
شماتیک و بردویو - شماتیک و بردویو و پاورسکوئنس GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 با سلام و خداقوت، شماتیک و بردویو GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 مورد نیاز است. همچنین پاور سکوئنس همین برد را میخواستم که تو این لینک موجوده. تشکر dr-bios.com
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,068 واکنشها 2,593 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #7 به نقل از Salimeh Bolboli : شماتیک و بردویو - شماتیک و بردویو و پاورسکوئنس GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 با سلام و خداقوت، شماتیک و بردویو GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 مورد نیاز است. همچنین پاور سکوئنس همین برد را میخواستم که تو این لینک موجوده. تشکر dr-bios.com کلیک کنید تا بازشود... نه! اینو دیدم و ممنونم. ولی این لینک جدای از اون یکی هست. شامل انواع مختلف Power Sequence میشه.
به نقل از Salimeh Bolboli : شماتیک و بردویو - شماتیک و بردویو و پاورسکوئنس GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 با سلام و خداقوت، شماتیک و بردویو GIGABYTE A55M-S2V REV 1.1 مورد نیاز است. همچنین پاور سکوئنس همین برد را میخواستم که تو این لینک موجوده. تشکر dr-bios.com کلیک کنید تا بازشود... نه! اینو دیدم و ممنونم. ولی این لینک جدای از اون یکی هست. شامل انواع مختلف Power Sequence میشه.
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,916 واکنشها 4,718 سابقه فعالیت: 6 مارس 2023 #9 بله اما کلی فایل هست که باید یکی یکی اپلود بشه. سعی میکنیم فردا فایل هارو اپلود کنیم. حله؟
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,068 واکنشها 2,593 سابقه فعالیت: 7 مارس 2023 #10 به نقل از Salimeh Bolboli : بله اما کلی فایل هست که باید یکی یکی اپلود بشه. سعی میکنیم فردا فایل هارو اپلود کنیم. حله؟ کلیک کنید تا بازشود... ممنون، ولی اگه به صورت یه دونه فایل فشرده به عنوان Power Sequence هم باشه، بدتر نیست. لطفاً مثل همین لینک فشردهش رو هم بذارید. باز هم تشکر میکنم بابت زحمات و لطفی که دارید.
به نقل از Salimeh Bolboli : بله اما کلی فایل هست که باید یکی یکی اپلود بشه. سعی میکنیم فردا فایل هارو اپلود کنیم. حله؟ کلیک کنید تا بازشود... ممنون، ولی اگه به صورت یه دونه فایل فشرده به عنوان Power Sequence هم باشه، بدتر نیست. لطفاً مثل همین لینک فشردهش رو هم بذارید. باز هم تشکر میکنم بابت زحمات و لطفی که دارید.
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,068 واکنشها 2,593 سابقه فعالیت: 26 مارس 2023 #11 سلام، ممنون میشم فایلی که لینکش رو دادم رو به صورت فشرده همینجا بذارید. همچنان منتظرم...
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,916 واکنشها 4,718 سابقه فعالیت: 26 مارس 2023 #12 سلام معذرت میخوام. فایل ها امروز اپلود شدن Power Sequence Power Sequence dr-bios.com
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,068 واکنشها 2,593 سابقه فعالیت: 26 مارس 2023 #13 خواهش میکنم. لطف کردید. راستی سال نو رو هم به شما و مجموعهی دکتر بایوس تبریک میگم. امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید. ????
خواهش میکنم. لطف کردید. راستی سال نو رو هم به شما و مجموعهی دکتر بایوس تبریک میگم. امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید. ????
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,916 واکنشها 4,718 سابقه فعالیت: 26 مارس 2023 #14 خیلی ممنونم سال نو شما هم مبارک باشه.