سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام از طریق واتساپ در حال پیگیری هستیم.سلام من اشتباها هردو عضویت رو خریداری کردم چطور ممکنه هزینه اشتراک طلایی رو برام عودت کنید؟؟؟
سابقه فعالیت:
فعال شد.سلام
من امروز اکانت 6 ماهه فعال کردم ولی اعمال نشده است .
سابقه فعالیت:
سلام
اکانت عضویت ویژه طلایی شما فعال هست
چه مشکلی دارید ؟
سلام
چه مشکلی دارید ؟
سابقه فعالیت:
09031725866سالام منم همین مشکل رو دارم پنج شنبه گذشته بسته طلایی رو خریدم و پول هم از حسابم کم شده ولی هیچ اتفاقی نیفتاده و هیچ دانلودی هم نمیتونم داشته باشم
سابقه فعالیت:
سلام وقت بخیرسلام و احترام من اکانت شش ماهه خریداری کردم اما فعال نشده!
لطفا برسی کنید.متشکرم
سلام من پرداخت داشتم و اکانت فعاله ولی متاسفانه مینویسه شما مجوز لازم برای ارسال موضوع رو ندارین. ممنون میشم مشکل رو حل کنیدسلام
چه مشکلی دارید ؟
سابقه فعالیت:
سلام لطفا توی واتساپ خانم بلبلی پیام بدید بررسی میکنندسلام من پرداخت داشتم و اکانت فعاله ولی متاسفانه مینویسه شما مجوز لازم برای ارسال موضوع رو ندارین. ممنون میشم مشکل رو حل کنید
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
arsaveh , Support Staff no.1 , user153 , KarimJavvy , دکتر بایوس , kankash , KhEmad , moderncomputer , Reza fathi , aliabdorrahimi , mre1362 , user3730 , karokh , MghsdBdev , Mamadofski , shahtot , alihdd , user538 , بابك قناعي , DigitalOxin , aghidat , hadiabc , tadayon , mohammad5592 , محمد ترحیب , hk21101372 , hadii , arefmard , bahmaninjust , ENGzameni , PFA_Yazd , mehrzad ghaem maghami , parszima , IranianPcCenter , user875 , Rezaj13 , bahman_nn , Maminlamojod , Stpx2031 , user2426 , user2835
شروع کننده گفتگو | گفتگوهای مشابه | انجمن | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | درخواست شماتیک و بردیو lenovo l440 رو داشتم | درخواست شماتیک بردویو | 3 | |
A | درخواست فایل واریزی داشتم | درخواست فایل بایوس | 1 | |
A | پشتیبانی فنی dell 5010 بعداز اینتلی کردن فقط بک لایت داشتم | پرسش و پاسخ فنی لپ تاپ و قطعات کامپیوتر | 2 | |
H | برداشتن پسورد بایوس برداشتم پسورد dell n5110 | درخواست برداشتن پسورد بایوس | 5 |