درخواست فایل فایل بایوس مودم ایرانسل gp-2101

mosg1399

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
2

سابقه فعالیت:

فایل بایوس مودم ایرانسلgp-2101. سلام اگه هست برام بفرستین خیلی لازم دارم ممنون

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
8,093

سابقه فعالیت:

متاسفانه فایل بایوس برای این مودم موجود نیست
ولی اگه بروز رسانی میخواید انجام بدید از ساعت 1 بامداد تا 6 صبح مودم رو روشن گذاشته و در محدوده پوشش شبکه اینترنت نسل چهار ثابت باشه این بروز رسانی خودکار انجام میشه

SHAHRAM

عضویت ویژه پلاتنیوم
واکنش‌ها
301

سابقه فعالیت:

فایل بایوس مودم ایرانسلgp-2101. سلام اگه هست برام بفرستین خیلی لازم دارم ممنون
سلام این فایل بایوس رو از مودمی که با مشکل سوختن مدار ورودی بر اثر نوسان برای تعمیر مراجعه کرده بود برداشتم که متاسفانه قطعات جایگزینش رو پیدا نکردم و تعمیر نشد، اما بنظرم بایوس سالم باشه و به امتحانش می ارزه

فایل های ضمیمه

• gp-2101.bin
    32 مگابایت · نمایش‌ها: 163

drbiosramtin

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
32

سابقه فعالیت:

سلام این فایل بایوس رو از مودمی که با مشکل سوختن مدار ورودی بر اثر نوسان برای تعمیر مراجعه کرده بود برداشتم که متاسفانه قطعات جایگزینش رو پیدا نکردم و تعمیر نشد، اما بنظرم بایوس سالم باشه و به امتحانش می ارزه
سلام همکار گرامی با چه پروگرامری دامپ گرفتید.آی دی مموری در لیست tnm نیست متاسفانه

lolohacko

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
70

سابقه فعالیت:

سلام ممنون از لطفتون.
یه مودم gp 2101 اومد روشن نمیشد و 0.7 آمپر جریان میکشید و ولتاژ 1.8 ولت و 3.3 ولت ساخته میشد که با پروگرام کردن این فایل مشکل حل نشد.
البته شاید هم ایراد مودم چیز دیگه ای هست.

lolohacko

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
70

سابقه فعالیت:

سلام همکار گرامی با چه پروگرامری دامپ گرفتید.آی دی مموری در لیست tnm نیست متاسفانه
سلام...
پروگرامر من RT809 هست و eeprom رو با MX25U25635F@SOP16 شناسایی کرد و فایل رو هم خوند و پروگرام هم کرد.

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند