لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1
arefmard عضویت ویژه طلایی نوشتهها 561 واکنشها 725 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 1:19 عصر #1 لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,303 واکنشها 4,445 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 1:36 عصر #2 به نقل از arefmard : لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1 کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه HP.zip 4.8 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از arefmard : لطفا در صورت موجود قرار دهید ممنونم درخواست فایل hp chromebook 11 g8 ee unlock BIOS DA00GAMB6G1 کلیک کنید تا بازشود...
arefmard عضویت ویژه طلایی نوشتهها 561 واکنشها 725 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 8:16 عصر #3 ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟
ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 32,660 واکنشها 7,813 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 8:20 عصر #4 به نقل از arefmard : ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟ کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه UNLOCK.zip 4.8 مگابایت · نمایشها: 0
به نقل از arefmard : ممنونم از ارسال فایل تست کردم بازم بایوس آنلاک نیست و نمیشه سیستم عامل جدید نصب کرد و همش ایمیل یک شرکت را میخواهد جز این فایل دیگه ای ندارید ؟ کلیک کنید تا بازشود...