خسته نباشید این بایوس hp elitebook پسورد داره اگر امکانش باشه حذف کنید واسم
Yas_1248 کاربر قدیمی نوشتهها 104 واکنشها 18 سابقه فعالیت: 7 نوامبر 2022 #1 خسته نباشید این بایوس hp elitebook پسورد داره اگر امکانش باشه حذف کنید واسم فایل های ضمیمه org.BIN 8 مگابایت · نمایشها: 1
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,727 واکنشها 8,016 سابقه فعالیت: 7 نوامبر 2022 #2 سلام فایلی که ارسال کردید پسوورد روش نیست فایل جدید تست کنید لطفا
Yas_1248 کاربر قدیمی نوشتهها 104 واکنشها 18 سابقه فعالیت: 7 نوامبر 2022 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام فایلی که ارسال کردید پسوورد روش نیست فایل جدید تست کنید لطفا کلیک کنید تا بازشود... امکانش هست این فایل رو واسم برسی کنید واسه حذف رمز فایل های ضمیمه org 2m.BIN 2 مگابایت · نمایشها: 0
به نقل از Vahab Hemmati : سلام فایلی که ارسال کردید پسوورد روش نیست فایل جدید تست کنید لطفا کلیک کنید تا بازشود... امکانش هست این فایل رو واسم برسی کنید واسه حذف رمز
Yas_1248 کاربر قدیمی نوشتهها 104 واکنشها 18 سابقه فعالیت: 7 نوامبر 2022 #4 به نقل از Yas_1248 : امکانش هست این فایل رو واسم برسی کنید واسه حذف رمز کلیک کنید تا بازشود... همکاران کسی نیست کمک کنه؟
به نقل از Yas_1248 : امکانش هست این فایل رو واسم برسی کنید واسه حذف رمز کلیک کنید تا بازشود... همکاران کسی نیست کمک کنه؟
Yas_1248 کاربر قدیمی نوشتهها 104 واکنشها 18 سابقه فعالیت: 7 نوامبر 2022 #5 فایل بایوس این هستش . فایل قبلی رو از ای سی ec براشته بودم .اشتباه شد. در صورت امکان زحمت حذف پسورد این فایل رو بکشید ممنون میشم . فایل های ضمیمه org 16m.BIN 16 مگابایت · نمایشها: 1
فایل بایوس این هستش . فایل قبلی رو از ای سی ec براشته بودم .اشتباه شد. در صورت امکان زحمت حذف پسورد این فایل رو بکشید ممنون میشم .
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,727 واکنشها 8,016 سابقه فعالیت: 7 نوامبر 2022 #6 به نقل از Yas_1248 : فایل بایوس این هستش . فایل قبلی رو از ای سی ec براشته بودم .اشتباه شد. در صورت امکان زحمت حذف پسورد این فایل رو بکشید ممنون میشم . کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه Unlock.zip 4.3 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از Yas_1248 : فایل بایوس این هستش . فایل قبلی رو از ای سی ec براشته بودم .اشتباه شد. در صورت امکان زحمت حذف پسورد این فایل رو بکشید ممنون میشم . کلیک کنید تا بازشود...