سلام. یه مودم lte مدل td-i40 a1 دارم میخوام برای فایل بایوس جدید مک آدرسش رو برام درست کنید. ممنون
S scuderia کاربر قدیمی نوشتهها 56 واکنشها 18 سابقه فعالیت: 1 فوریه 2022 #1 سلام. یه مودم lte مدل td-i40 a1 دارم میخوام برای فایل بایوس جدید مک آدرسش رو برام درست کنید. ممنون فایل های ضمیمه Backup.BIN 16 مگابایت · نمایشها: 1 TD-I40 A1.bin 16 مگابایت · نمایشها: 1
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,022 واکنشها 8,074 سابقه فعالیت: 2 فوریه 2022 #2 به نقل از scuderia : سلام. یه مودم lte مدل td-i40 a1 دارم میخوام برای فایل بایوس جدید مک آدرسش رو برام درست کنید. ممنون کلیک کنید تا بازشود... سلام فایل های ضمیمه TD-I40 A1 Fix.bin 16 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از scuderia : سلام. یه مودم lte مدل td-i40 a1 دارم میخوام برای فایل بایوس جدید مک آدرسش رو برام درست کنید. ممنون کلیک کنید تا بازشود... سلام
S scuderia کاربر قدیمی نوشتهها 56 واکنشها 18 سابقه فعالیت: 2 فوریه 2022 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام کلیک کنید تا بازشود... بسیار ممنونم درست شد. فقط اینکه رمز وای فای نامشخصه. از صفحه تنظیمات مودم هم در دسترس نیست.
به نقل از Vahab Hemmati : سلام کلیک کنید تا بازشود... بسیار ممنونم درست شد. فقط اینکه رمز وای فای نامشخصه. از صفحه تنظیمات مودم هم در دسترس نیست.
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,022 واکنشها 8,074 سابقه فعالیت: 2 فوریه 2022 #4 به نقل از scuderia : بسیار ممنونم درست شد. فقط اینکه رمز وای فای نامشخصه. از صفحه تنظیمات مودم هم در دسترس نیست. کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم بنده فقط مک آدرس رو فیکس کردم پسووردش رو نمیدونم متاسفانه
به نقل از scuderia : بسیار ممنونم درست شد. فقط اینکه رمز وای فای نامشخصه. از صفحه تنظیمات مودم هم در دسترس نیست. کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم بنده فقط مک آدرس رو فیکس کردم پسووردش رو نمیدونم متاسفانه