سابقه فعالیت:
با سلام بایوس لپتاپ ذکر شدرو میخواستم و اینکه تمام فایل های توی سایت رو تست کردم ومشکل لپتاپ اینکه با این فایل بایوس ها لپتاپ بعد 30 دقیقه خاموش میشه
سابقه فعالیت:
موقع اجرای brand.bat این خطا رومیدهنحوه رفع مشکل Warning!! Machine Is Not In Committed State
چرا لپ تاپ های HP با مشکل "Warning: Machine is not in committed state" مواجه می شوند؟ ???? خب ما توی این مقاله یه لپ تاپ HP 6930p داریم که قبلا مادربردش تعویض شده و همچنین از hpsetcfg.exe برای آپگرید serial number و product number اون استفاده شده. اما وقتیکه دستگاه رو روشن میکنیم, با خطای...dr-bios.ir
سابقه فعالیت:
بکاپ ندارم از فایللطف میکنید بکاپ خودش رو ارسال کنید.
سابقه فعالیت:
بکاپ ندارم از فایل
سابقه فعالیت:
مهندس با بعضی از بایوس ها تست کردم خاموش نمیشه ولی خطای Warning: Machine is not in committed state میدهاگه با همه فایلها نتیجه مشابه داره احتمالا مشکل از بایوس نیست
سابقه فعالیت:
مهندس با بعضی از بایوس ها تست کردم خاموش نمیشه ولی خطای Warning: Machine is not in committed state میده
مهندس با بعضی از بایوس ها تست کردم خاموش نمیشه ولی خطای Warning: Machine is not in committed state میده
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
sars2004 , Salimeh Bolboli , vahab hemmati , user531 , Espadana , user165 , soheil , Mehdi Mashak , arefmard , user2693 , aliendorphin , mahdi135456 , user581 , TARASHEH , parsabostani , IranianPcCenter , mdehqan , MasouD69 , ehssan , javad hassanzadeh , lariche m , bonatech , Click , SadadKish , user464 , ahmad safari , erfan9327