Dell XPS 17 Quanta GM7C Rev C Schematic
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,215 واکنشها 8,113 سابقه فعالیت: 19 آوریل 2020 #1 Dell XPS 17 Quanta GM7C Rev C Schematic فایل های ضمیمه Dell XPS 17 Quanta GM7C Rev C.pdf 1 مگابایت · نمایشها: 12
G GRC کاربر قدیمی نوشتهها 163 واکنشها 2 سابقه فعالیت: 23 فوریه 2022 #2 مچکر اما من شماتیک قسمت داتربرد نیاز داشتم که در فایل ارسالی نیست . امکانش هست شماتیک داتربرد قسمت صدا رو برام بفرستید
مچکر اما من شماتیک قسمت داتربرد نیاز داشتم که در فایل ارسالی نیست . امکانش هست شماتیک داتربرد قسمت صدا رو برام بفرستید
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,215 واکنشها 8,113 سابقه فعالیت: 23 فوریه 2022 #3 به نقل از GRC : مچکر اما من شماتیک قسمت داتربرد نیاز داشتم که در فایل ارسالی نیست . امکانش هست شماتیک داتربرد قسمت صدا رو برام بفرستید کلیک کنید تا بازشود... شماتیک دیگری برای این مادربرد موجود نیست متاسفانه
به نقل از GRC : مچکر اما من شماتیک قسمت داتربرد نیاز داشتم که در فایل ارسالی نیست . امکانش هست شماتیک داتربرد قسمت صدا رو برام بفرستید کلیک کنید تا بازشود... شماتیک دیگری برای این مادربرد موجود نیست متاسفانه