با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 50 واکنشها 14 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 5:42 عصر #1 با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,492 واکنشها 8,312 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 5:47 عصر #2 به نقل از Rezaie : با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه DA0PDLMB6G0.zip 7.3 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از Rezaie : با سلام بایوس دستگاه فوق با شماره مین برد : DA0PDLMB6G0 REV: G با تشکر کلیک کنید تا بازشود...
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 50 واکنشها 14 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 7:22 عصر #3 با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید فایل های ضمیمه Old no screen in display HDMI OK.BIN 16 مگابایت · نمایشها: 0
با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,492 واکنشها 8,312 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 8:06 عصر #4 به نقل از Rezaie : با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه update.zip 7.6 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از Rezaie : با این فایل تصویر ندارم بایوس خودش با HDMI تصویر داره ک این فایل ارسالی هیچ کدوم و نداره بایوس خودش و ارسال میکنم اگه ممکنه اصلاح بفرمایید کلیک کنید تا بازشود...