نیازمند فایل بایوس و ای سی LA-M787P REV:2.0
U user163 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 74 واکنشها 1 سابقه فعالیت: 3 دسامبر 2025 #1 نیازمند فایل بایوس و ای سی LA-M787P REV:2.0
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 37,570 واکنشها 8,657 سابقه فعالیت: 3 دسامبر 2025 #2 به نقل از user163 : نیازمند فایل بایوس و ای سی LA-M787P REV:2.0 کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه BIOS.zip 8.7 مگابایت · نمایشها: 2 EC.zip 64.6 KB · نمایشها: 3
U user163 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 74 واکنشها 1 سابقه فعالیت: 4 دسامبر 2025 #3 خیلی از شما ممنونم همکار گرامی فایل اصلی رو بفرستم امکانش هست me region کنید؟ فایل های ضمیمه bin back.BIN 16 مگابایت · نمایشها: 0
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 37,570 واکنشها 8,657 سابقه فعالیت: 4 دسامبر 2025 #4 به نقل از user163 : خیلی از شما ممنونم همکار گرامی فایل اصلی رو بفرستم امکانش هست me region کنید؟ کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم خدمت شما : فایل های ضمیمه clear me.zip 5.9 مگابایت · نمایشها: 5
به نقل از user163 : خیلی از شما ممنونم همکار گرامی فایل اصلی رو بفرستم امکانش هست me region کنید؟ کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم خدمت شما :
U user163 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 74 واکنشها 1 سابقه فعالیت: 4 دسامبر 2025 #5 به نقل از Support Staff no.1 : خواهش میکنم خدمت شما : کلیک کنید تا بازشود... به نقل از Support Staff no.1 : خواهش میکنم خدمت شما : کلیک کنید تا بازشود... این clear جواب نداد دستگا استارت نشد
به نقل از Support Staff no.1 : خواهش میکنم خدمت شما : کلیک کنید تا بازشود... به نقل از Support Staff no.1 : خواهش میکنم خدمت شما : کلیک کنید تا بازشود... این clear جواب نداد دستگا استارت نشد
U user163 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 74 واکنشها 1 سابقه فعالیت: 4 دسامبر 2025 #6 به نقل از Support Staff no.1 : خواهش میکنم خدمت شما : کلیک کنید تا بازشود... لطفا امکانش هست فایل دیگه ای بسازید این کلیر جواب نداد فایل اصلی خود دستگاه تصویر داشت ولی دمای غیر عادی و دور فن بالا
به نقل از Support Staff no.1 : خواهش میکنم خدمت شما : کلیک کنید تا بازشود... لطفا امکانش هست فایل دیگه ای بسازید این کلیر جواب نداد فایل اصلی خود دستگاه تصویر داشت ولی دمای غیر عادی و دور فن بالا
U user163 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 74 واکنشها 1 سابقه فعالیت: 4 دسامبر 2025 #7 به نقل از user163 : لطفا امکانش هست فایل دیگه ای بسازید این کلیر جواب نداد فایل اصلی خود دستگاه تصویر داشت ولی دمای غیر عادی و دور فن بالا کلیک کنید تا بازشود...
به نقل از user163 : لطفا امکانش هست فایل دیگه ای بسازید این کلیر جواب نداد فایل اصلی خود دستگاه تصویر داشت ولی دمای غیر عادی و دور فن بالا کلیک کنید تا بازشود...
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 37,570 واکنشها 8,657 سابقه فعالیت: 4 دسامبر 2025 #8 به نقل از user163 : لطفا امکانش هست فایل دیگه ای بسازید این کلیر جواب نداد فایل اصلی خود دستگاه تصویر داشت ولی دمای غیر عادی و دور فن بالا کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه bin back clear.zip 8.7 مگابایت · نمایشها: 7
به نقل از user163 : لطفا امکانش هست فایل دیگه ای بسازید این کلیر جواب نداد فایل اصلی خود دستگاه تصویر داشت ولی دمای غیر عادی و دور فن بالا کلیک کنید تا بازشود...