سلام وقتتون بخیر لطفا شماتیک یا بردویو کارت گرافیک MSI GTX 660 رو لطف کنید
A ahbadr کاربر نوشتهها 13 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 24 ژانویه 2022 #1 سلام وقتتون بخیر لطفا شماتیک یا بردویو کارت گرافیک MSI GTX 660 رو لطف کنید
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,224 واکنشها 8,270 سابقه فعالیت: 24 ژانویه 2022 #2 سلام Dragon GTX 660 Boardview Dragon GTX 660 Boardview dr-bios.com
A ahbadr کاربر نوشتهها 13 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 24 ژانویه 2022 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام Dragon GTX 660 Boardview Dragon GTX 660 Boardview dr-bios.com کلیک کنید تا بازشود... ببخشید اینی که لطف کردید برای asus هست و کلا مدارش متفاوت هست با MSI بنده MSI رو لازم دارم اگه آپلود کنید خیلی ممنون میشم
به نقل از Vahab Hemmati : سلام Dragon GTX 660 Boardview Dragon GTX 660 Boardview dr-bios.com کلیک کنید تا بازشود... ببخشید اینی که لطف کردید برای asus هست و کلا مدارش متفاوت هست با MSI بنده MSI رو لازم دارم اگه آپلود کنید خیلی ممنون میشم
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,224 واکنشها 8,270 سابقه فعالیت: 24 ژانویه 2022 #4 به نقل از ahbadr : ببخشید اینی که لطف کردید برای asus هست و کلا مدارش متفاوت هست با MSI بنده MSI رو لازم دارم اگه آپلود کنید خیلی ممنون میشم کلیک کنید تا بازشود... برای این مشخصات متاسفانه فقط همین یک فایل بردویو موجود هست
به نقل از ahbadr : ببخشید اینی که لطف کردید برای asus هست و کلا مدارش متفاوت هست با MSI بنده MSI رو لازم دارم اگه آپلود کنید خیلی ممنون میشم کلیک کنید تا بازشود... برای این مشخصات متاسفانه فقط همین یک فایل بردویو موجود هست