درخواست شماتیک لبتاب توشیبا مدل ps183e
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,948 واکنشها 8,231 سابقه فعالیت: 8 جولای 2020 #2 مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید
Mojtaba Shayesteh کاربر قدیمی نوشتهها 62 واکنشها 10 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #3 به نقل از Vahab Hemmati : مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید کلیک کنید تا بازشود... روی برد چیزی نیست ... برد رو زیر و ورو کردم
به نقل از Vahab Hemmati : مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید کلیک کنید تا بازشود... روی برد چیزی نیست ... برد رو زیر و ورو کردم
Ai Support تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 5,488 واکنشها 1,833 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #4 سلام لطفا عکس با کیفیت از مادربرد ارسال کنید.
Mojtaba Shayesteh کاربر قدیمی نوشتهها 62 واکنشها 10 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #5 به نقل از Mahla Bay : سلام لطفا عکس با کیفیت از مادربرد ارسال کنید. کلیک کنید تا بازشود...
Ai Support تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 5,488 واکنشها 1,833 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #6 لطفا قسمت های اضافی مثل هیت سینک رو جدا کنید و از برد خالی عکس بفرستید.
Mojtaba Shayesteh کاربر قدیمی نوشتهها 62 واکنشها 10 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #7 به نقل از Mahla Bay : لطفا قسمت های اضافی مثل هیت سینک رو جدا کنید و از برد خالی عکس بفرستید. کلیک کنید تا بازشود...
به نقل از Mahla Bay : لطفا قسمت های اضافی مثل هیت سینک رو جدا کنید و از برد خالی عکس بفرستید. کلیک کنید تا بازشود...
Ai Support تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 5,488 واکنشها 1,833 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #8 از عکس ها چیزی مشخص نیست ولی اگر مدل مادربرد A5A0000 FPGTU1 باشه شماتیکش موجود نیست.
Mojtaba Shayesteh کاربر قدیمی نوشتهها 62 واکنشها 10 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #9 به نقل از Mahla Bay : از عکس ها چیزی مشخص نیست ولی اگر مدل مادربرد A5A0000 FPGTU1 باشه شماتیکش موجود نیست. کلیک کنید تا بازشود... مهندس مشکل بکلایت داریم تو این مدل .... روشن میشه تصویر هم هست اما تاریکه ... میتونید ای سی بکلایت رو مشخص کنید
به نقل از Mahla Bay : از عکس ها چیزی مشخص نیست ولی اگر مدل مادربرد A5A0000 FPGTU1 باشه شماتیکش موجود نیست. کلیک کنید تا بازشود... مهندس مشکل بکلایت داریم تو این مدل .... روشن میشه تصویر هم هست اما تاریکه ... میتونید ای سی بکلایت رو مشخص کنید
ahmad safari عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 5,158 واکنشها 9,496 سابقه فعالیت: 9 جولای 2020 #10 سلام با یه ال سیدی تست یا شکسته تست کنین ببینید بکلایت دارین. در مرحله بعد های ولتاژ رو بررسی کنین.
Mojtaba Shayesteh کاربر قدیمی نوشتهها 62 واکنشها 10 سابقه فعالیت: 11 جولای 2020 #11 به نقل از Ahmad Safari : سلام با یه ال سیدی تست یا شکسته تست کنین ببینید بکلایت دارین. در مرحله بعد های ولتاژ رو بررسی کنین. کلیک کنید تا بازشود... مهندس متاسفانه دستگاه قدیمیه ال سی دی شو ندارم
به نقل از Ahmad Safari : سلام با یه ال سیدی تست یا شکسته تست کنین ببینید بکلایت دارین. در مرحله بعد های ولتاژ رو بررسی کنین. کلیک کنید تا بازشود... مهندس متاسفانه دستگاه قدیمیه ال سی دی شو ندارم
ahmad safari عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 5,158 واکنشها 9,496 سابقه فعالیت: 12 جولای 2020 #12 نیازی نیست LCD دقیقا همین مدل باشه،برای تست بکلایت میتونین LCD لپ تاپ های دیگه در سایزهای مختلف رو هم استفاده کنین..
نیازی نیست LCD دقیقا همین مدل باشه،برای تست بکلایت میتونین LCD لپ تاپ های دیگه در سایزهای مختلف رو هم استفاده کنین..
Mojtaba Shayesteh کاربر قدیمی نوشتهها 62 واکنشها 10 سابقه فعالیت: 23 جولای 2020 #13 بعد از کلی بررسی متوجه شدم در این مدل بکلایت جدا از مادربرد و پشت ال سی دی هستش که با بررسی بیشتر متوجه شدم کابل اون جدا شده و با اتصال مشکل حل شد
بعد از کلی بررسی متوجه شدم در این مدل بکلایت جدا از مادربرد و پشت ال سی دی هستش که با بررسی بیشتر متوجه شدم کابل اون جدا شده و با اتصال مشکل حل شد
Ai Support تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 5,488 واکنشها 1,833 سابقه فعالیت: 23 جولای 2020 #14 ممنون از اینکه تجربه تون رو به اشتراک گذاشتید.