1
R reza_eft کاربر قدیمی نوشتهها 225 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 22 فوریه 2022 #2 به نقل از reza_eft : 1 کلیک کنید تا بازشود... دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم.
به نقل از reza_eft : 1 کلیک کنید تا بازشود... دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم.
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,057 واکنشها 4,557 سابقه فعالیت: 22 فوریه 2022 #3 به نقل از reza_eft : دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم. کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه TUF-GAMING-Z590-PLUS 16MB.zip 8 مگابایت · نمایشها: 6 TUF-GAMING-Z590-PLUS.zip 1.2 مگابایت · نمایشها: 4
به نقل از reza_eft : دارای دوبایوس است درخواست فایل BIN رادارم زیرا نمی توانم فایلCAP را به BIN تبدیل کنم. کلیک کنید تا بازشود...
R reza_eft کاربر قدیمی نوشتهها 225 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 1 می 2022 #4 سلام خسته نباشید با این بایوس مادربرد اصلا روشن نشد اگرمیخواین فایل خود مادربرد روبدم
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,432 واکنشها 7,955 سابقه فعالیت: 2 می 2022 #5 به نقل از reza_eft : سلام خسته نباشید با این بایوس مادربرد اصلا روشن نشد اگرمیخواین فایل خود مادربرد روبدم کلیک کنید تا بازشود... سلام دستگاه چه مشکلی داره ؟ بکاپ هردو فایل رو ارسال کنید
به نقل از reza_eft : سلام خسته نباشید با این بایوس مادربرد اصلا روشن نشد اگرمیخواین فایل خود مادربرد روبدم کلیک کنید تا بازشود... سلام دستگاه چه مشکلی داره ؟ بکاپ هردو فایل رو ارسال کنید