عرض ادب لطفا پسورد بایوس حذف شود با تشکر .
D dariush عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 461 واکنشها 16 سابقه فعالیت: امروز ساعت 11:23 بامداد #1 عرض ادب لطفا پسورد بایوس حذف شود با تشکر . فایل های ضمیمه p0jac2-vida backup.bin 8 مگابایت · نمایشها: 0
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,676 واکنشها 4,661 سابقه فعالیت: امروز ساعت 11:25 بامداد #2 سلام برای لپ تاپ های ایسر، چند بار پسورد اشتباه وارد کنید و یه کد 8 رقمی یا 10 رقمی میده. لطفا اون کد رو برامون بفرستین.
سلام برای لپ تاپ های ایسر، چند بار پسورد اشتباه وارد کنید و یه کد 8 رقمی یا 10 رقمی میده. لطفا اون کد رو برامون بفرستین.
D dariush عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 461 واکنشها 16 سابقه فعالیت: امروز ساعت 12:06 عصر #3 بایوسش مشکل داره و کیبورد از کار افتاده یک فایل از سایت دانلود کردم زدم همه چیز مثل کیبورد و تاچ پد کار میکنه اما توی بوت منو USB رو نمیشناسه
بایوسش مشکل داره و کیبورد از کار افتاده یک فایل از سایت دانلود کردم زدم همه چیز مثل کیبورد و تاچ پد کار میکنه اما توی بوت منو USB رو نمیشناسه
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,676 واکنشها 4,661 سابقه فعالیت: امروز ساعت 12:11 عصر #4 به نقل از dariush : بایوسش مشکل داره و کیبورد از کار افتاده یک فایل از سایت دانلود کردم زدم همه چیز مثل کیبورد و تاچ پد کار میکنه اما توی بوت منو USB رو نمیشناسه کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه Acer.zip 2.4 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از dariush : بایوسش مشکل داره و کیبورد از کار افتاده یک فایل از سایت دانلود کردم زدم همه چیز مثل کیبورد و تاچ پد کار میکنه اما توی بوت منو USB رو نمیشناسه کلیک کنید تا بازشود...
D dariush عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 461 واکنشها 16 سابقه فعالیت: امروز ساعت 12:54 عصر #5 این فایلی که ارسال کردید تصویر نمیده
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,676 واکنشها 4,661 سابقه فعالیت: امروز ساعت 3:57 عصر #6 به نقل از dariush : این فایلی که ارسال کردید تصویر نمیده کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه P0JAc2.zip 2.9 مگابایت · نمایشها: 0