لطفا فایل بایوس چک شده یکی داخل سایت جواب نداد IBSWIH1 VER : 1.0
ا احمدی عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 356 واکنشها 13 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 3:18 عصر #1 لطفا فایل بایوس چک شده یکی داخل سایت جواب نداد IBSWIH1 VER : 1.0
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,787 واکنشها 8,207 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 4:35 عصر #2 لطفا بکاپ ارسال کنید
ا احمدی عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 356 واکنشها 13 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 5:34 عصر #3 به نقل از Support Staff no.1 : لطفا بکاپ ارسال کنید کلیک کنید تا بازشود... فایل خودش تصویر دارم ولی پسورد داره و تنظیمات بوت ستاپ کلا غیر فعال هستش و نمیشه ویندوز نصب کرد فایل های ضمیمه tinkpan mini.bin 8 مگابایت · نمایشها: 0
به نقل از Support Staff no.1 : لطفا بکاپ ارسال کنید کلیک کنید تا بازشود... فایل خودش تصویر دارم ولی پسورد داره و تنظیمات بوت ستاپ کلا غیر فعال هستش و نمیشه ویندوز نصب کرد
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,787 واکنشها 8,207 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 5:59 عصر #4 به نقل از احمدی : فایل خودش تصویر دارم ولی پسورد داره و تنظیمات بوت ستاپ کلا غیر فعال هستش و نمیشه ویندوز نصب کرد کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه IMAGEM00.zip 4.5 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از احمدی : فایل خودش تصویر دارم ولی پسورد داره و تنظیمات بوت ستاپ کلا غیر فعال هستش و نمیشه ویندوز نصب کرد کلیک کنید تا بازشود...