سلام در خواست کلیر کذدن این فای رو دارم. نمونه توی سایت رو میزنم ولی لحظه بوت کردن هنگ میکند ممنون
A almas43348 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 18 واکنشها 0 سابقه فعالیت: امروز ساعت 12:02 عصر #1 سلام در خواست کلیر کذدن این فای رو دارم. نمونه توی سایت رو میزنم ولی لحظه بوت کردن هنگ میکند ممنون فایل های ضمیمه org.bin 8 مگابایت · نمایشها: 1
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 21,589 واکنشها 4,853 سابقه فعالیت: امروز ساعت 12:58 عصر #2 به نقل از almas43348 : سلام در خواست کلیر کذدن این فای رو دارم. نمونه توی سایت رو میزنم ولی لحظه بوت کردن هنگ میکند ممنون کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه ME.zip 5.4 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از almas43348 : سلام در خواست کلیر کذدن این فای رو دارم. نمونه توی سایت رو میزنم ولی لحظه بوت کردن هنگ میکند ممنون کلیک کنید تا بازشود...
A almas43348 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 18 واکنشها 0 سابقه فعالیت: در 59 دقیقه قبل #3 بایوس رو زدم ولی پسورد داره. و میخوام برداشته بشه. ممنون میشم
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 21,589 واکنشها 4,853 سابقه فعالیت: در 50 دقیقه قبل #4 فایل اصلی خودش هم پسورد داشت؟
A almas43348 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 18 واکنشها 0 سابقه فعالیت: در 26 دقیقه قبل #5 به نقل از Salimeh Bolboli : فایل اصلی خودش هم پسورد داشت؟ به نقل از Salimeh Bolboli : اره پسورد داشته و مشتری بلد نیست پسوردشو کلیک کنید تا بازشود... کلیک کنید تا بازشود...
به نقل از Salimeh Bolboli : فایل اصلی خودش هم پسورد داشت؟ به نقل از Salimeh Bolboli : اره پسورد داشته و مشتری بلد نیست پسوردشو کلیک کنید تا بازشود... کلیک کنید تا بازشود...