با سلام پسورد این فایل و برام بردارین لطفا
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 33 واکنشها 11 سابقه فعالیت: 16 دسامبر 2024 #1 با سلام پسورد این فایل و برام بردارین لطفا فایل های ضمیمه Old OK Just Password.rar 4.8 مگابایت · نمایشها: 3
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 32,883 واکنشها 7,848 سابقه فعالیت: 16 دسامبر 2024 #2 به نقل از Rezaie : با سلام پسورد این فایل و برام بردارین لطفا کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه unlock.zip 6.6 مگابایت · نمایشها: 1
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 33 واکنشها 11 سابقه فعالیت: 17 دسامبر 2024 #3 با این فایل فقط ارم اولیه ویندوز ( سورفیس ) میاد و خاموش میشه دستگاه وارد ستاپ هم نمیشه حتی
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 32,883 واکنشها 7,848 سابقه فعالیت: 17 دسامبر 2024 #4 لطفا مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 33 واکنشها 11 سابقه فعالیت: 18 دسامبر 2024 #5 به نقل از Support Staff no.1 : لطفا مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه 17345215066135533647869632914026.jpg 1 مگابایت · نمایشها: 3
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,539 واکنشها 4,474 سابقه فعالیت: 18 دسامبر 2024 #6 JALAMA_ICL_MB فایل های ضمیمه JALAMA_ICL_MB.zip 7 مگابایت · نمایشها: 1
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 33 واکنشها 11 سابقه فعالیت: 19 دسامبر 2024 #7 با سلام با رایت این فایل به نقل از Salimeh Bolboli : JALAMA_ICL_MB کلیک کنید تا بازشود... دستگاه در حالت نصب ویندوز هارد و شناسایی نمیکنه و نکته دوم اینکه در تنظیمات بایوس هم تاچ دستگاه کار نمیکنه فایل های ضمیمه 20241219_112027.jpg 1.7 مگابایت · نمایشها: 1
با سلام با رایت این فایل به نقل از Salimeh Bolboli : JALAMA_ICL_MB کلیک کنید تا بازشود... دستگاه در حالت نصب ویندوز هارد و شناسایی نمیکنه و نکته دوم اینکه در تنظیمات بایوس هم تاچ دستگاه کار نمیکنه
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,539 واکنشها 4,474 سابقه فعالیت: 19 دسامبر 2024 #8 به نقل از Rezaie : با سلام پسورد این فایل و برام بردارین لطفا کلیک کنید تا بازشود... این فایل رو لطفا تست کنید. فایل های ضمیمه _Patched.zip 7.5 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از Rezaie : با سلام پسورد این فایل و برام بردارین لطفا کلیک کنید تا بازشود... این فایل رو لطفا تست کنید.
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 33 واکنشها 11 سابقه فعالیت: 24 دسامبر 2024 #9 به نقل از Salimeh Bolboli : این فایل رو لطفا تست کنید. کلیک کنید تا بازشود... با تشکر از تیم دکتر بایوس عزیز این فایل و رایت کردم ویندوز دستگاه تعویض شد درایورهاش و هم نصب کردم ولی تاچ دستگاه کامل کار نمیکند و فقط در چند نقطه کار میکند فلتها و کابل فلت و هم چک کردم کوچیکترین آسیبی ندیده
به نقل از Salimeh Bolboli : این فایل رو لطفا تست کنید. کلیک کنید تا بازشود... با تشکر از تیم دکتر بایوس عزیز این فایل و رایت کردم ویندوز دستگاه تعویض شد درایورهاش و هم نصب کردم ولی تاچ دستگاه کامل کار نمیکند و فقط در چند نقطه کار میکند فلتها و کابل فلت و هم چک کردم کوچیکترین آسیبی ندیده
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 32,883 واکنشها 7,848 سابقه فعالیت: 24 دسامبر 2024 #10 مشکل تاچ با آپدیت بعدی بایوس بطور خودکار برطرف میشه با ادیت فایل بایوس نمیشه این ایراد رو رفع کرد
R Rezaie عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 33 واکنشها 11 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #11 به نقل از Support Staff no.1 : مشکل تاچ با آپدیت بعدی بایوس بطور خودکار برطرف میشه با ادیت فایل بایوس نمیشه این ایراد رو رفع کرد کلیک کنید تا بازشود... چیزی ک من متوجه شدم و احساس میکنم فریمور خود تاچ آسیب دیده که روی برد خود تاچ که قابل تعویض هم هست یه ایسی قابل پروگرام هست آیا فریمور این ایسی پیدا میشه ؟ و اینکه فرمودین با آپدیت بعدی خودکار برطرف میشه منظورتون همین آیسی بود ک با آپدیت بعدی درست میشه فایل های ضمیمه 20241225_105859.jpg 795.6 KB · نمایشها: 1 واپسین ویرایش: 25 دسامبر 2024
به نقل از Support Staff no.1 : مشکل تاچ با آپدیت بعدی بایوس بطور خودکار برطرف میشه با ادیت فایل بایوس نمیشه این ایراد رو رفع کرد کلیک کنید تا بازشود... چیزی ک من متوجه شدم و احساس میکنم فریمور خود تاچ آسیب دیده که روی برد خود تاچ که قابل تعویض هم هست یه ایسی قابل پروگرام هست آیا فریمور این ایسی پیدا میشه ؟ و اینکه فرمودین با آپدیت بعدی خودکار برطرف میشه منظورتون همین آیسی بود ک با آپدیت بعدی درست میشه
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,539 واکنشها 4,474 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #12 به نقل از Rezaie : چیزی ک من متوجه شدم و احساس میکنم فریمور خود تاچ آسیب دیده که روی برد خود تاچ که قابل تعویض هم هست یه ایسی قابل پروگرام هست آیا فریمور این ایسی پیدا میشه ؟ و اینکه فرمودین با آپدیت بعدی خودکار برطرف میشه منظورتون همین آیسی بود ک با آپدیت بعدی درست میشه کلیک کنید تا بازشود... فایل این آیسی رو نداریم اما این فایل رو لطفا تست کنید.
به نقل از Rezaie : چیزی ک من متوجه شدم و احساس میکنم فریمور خود تاچ آسیب دیده که روی برد خود تاچ که قابل تعویض هم هست یه ایسی قابل پروگرام هست آیا فریمور این ایسی پیدا میشه ؟ و اینکه فرمودین با آپدیت بعدی خودکار برطرف میشه منظورتون همین آیسی بود ک با آپدیت بعدی درست میشه کلیک کنید تا بازشود... فایل این آیسی رو نداریم اما این فایل رو لطفا تست کنید.
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,539 واکنشها 4,474 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2024 #13 به نقل از Salimeh Bolboli : فایل این آیسی رو نداریم اما این فایل رو لطفا تست کنید. کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه _Patched.zip 7.5 مگابایت · نمایشها: 0
به نقل از Salimeh Bolboli : فایل این آیسی رو نداریم اما این فایل رو لطفا تست کنید. کلیک کنید تا بازشود...