درخواست فایل نیاز به بایوس JW-H61M-L3V V1.0

user542

کاربر
واکنش‌ها
5

سابقه فعالیت:

با سلام و خسته نباشید.
اول اینکه کوپنم چون دیر خبر دارم باطل گشت و به بنده سودی نرسید و علت به تحریر درآمدن این بود بلکه این دولت دوباره باز اید.
دوم اینکه به یه فایل بایوس برای مشتری توی این اوضاع خرابی مشکلی پیش اومده که نیاز به فایل مذکور بوده و اگر غرض شما از ایجاد این سیستم کمک رسانی بوده که البته هست پس این گوی و این میدان.
و من الله توفیق الحمدالله

فایل های ضمیمه

• ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۳۶.jpg
    ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۳۶.jpg
    1.8 مگابایت · نمایش‌ها: 4
  • ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۴۱.jpg
    ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۴۱.jpg
    2.1 مگابایت · نمایش‌ها: 5
  • ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۵۲.jpg
    ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۵۲.jpg
    1.7 مگابایت · نمایش‌ها: 4
  • ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۵۵.jpg
    ۲۰۲۰۰۷۱۸_۱۳۰۸۵۵.jpg
    2.2 مگابایت · نمایش‌ها: 4

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,863

سابقه فعالیت:

سلام خدمت شما
متاسفانه فایل بایوس برای این مادربرد موجود نیست

user542

کاربر
واکنش‌ها
5

سابقه فعالیت:

سلام دوست عزیز
متشکرم از پاسخ شما ولی حالا ازتون تقاضا دارم که در جایگاهی که هستید و حاضر شدید جواب بدید (‌ یعنی کسی که (سایت دکتر بایوس) ادعا کرده عنوانی به نام درخواست فایل بایوس ایجاد شده پس باید وقتی حرفش شد لاکن عملش هم به نحو احسن باشه با این شرایط قبول شده از قبل و اینکه زحمت کشیدید و لطف حضرت حق از طریق شما به فتح ( باز شدن تاپیکی که به نیازها جواب کامل و نهایی بده و اگر حتی امکانی باشد باز هم تقلا برای آن در حد کمال باشد تا مبادا چنین ادعایی به لاف نمایاند.) این باب فاتح شده تقاضای این حقیر بیشتر مورد توجه قرار گیرد واگر مثلا نیاز به مدد خواستن از سایر همکاران یا جستجو در نت یا هر راهی که بگوییم مدد بیشتر ، انجام گیرد بلکه از این سر ایران به یمن این فتح و به برکت وجود این تاپیک و البته به برکت وجود بانیان و تیم پشتیبانی ،مشکل مسلمانی حل شود و فتح الفتوح شود و حق سبحانه از اینکرده خود به فرشتگان فخر خروشد که حقا صفت فخار شایسته ذات شریف اوست چراکه همین که بنده دارم تایپ میکنم و برای شما سخن رانی میکنم و همینکه شما وقت گذاشتید و ... همه و همه از لطف اوست که دارد از طریق بنده و شما در حق بنده دیگری جاری میشود.
لذا کلام پاک است و نیت هم پاک انشالله پس بردار حالا به خود بگوی : آیا این تمام کاری ایست که میتوانم انجام دهم؟

همیشه زنده و پاینده باشید در این برکت و از خداوند رحمان توفیق فتح الفتوح در کسب دانش و آگاهی از همه لحاظ برای شما و تیم پیشتیبانی
والسلام علیکم

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,863

سابقه فعالیت:

درصورت موجود بودن فایل مطمئن باشید دراختیار کاربران قرار داده میشه
قبل از گفتن اینکه فایل موجود نیست تمام منابع از جمله آرشیو و سایر سایت ها رو هم چک میکنیم
متاسفانه برای این مادربرد موجود نیست

user542

کاربر
واکنش‌ها
5

سابقه فعالیت:

سلام علیکم
سپاس بیکران خدا را که حقیر را به نظر علم و حکمت خود نظر انداخت و لابد نشست با عالمانی چون شما نیز از دایره همان رحمت است.
دست شما همیشه پربرکت باشد همان طوری که برای دانشمند و دانشجو جماعت نیست و نبود و نمیشود هم نتیجه ایست تا راهی دیگر در پیش آرد و سعی در مسیر دیگر کند.
متشکرم از ادب و حوصله شما که این وراج و لاف زن و کم همت رو تحمل کردید و خلاصه و روشن راهنما بودید.
البته که هر نعمتی که افراد دارند نه از خود او باشد بلکه توفیق و رحمت خدای رحمان است ولی ذات بنده هم باید لایق باشد که رحمت نازله در او جای گیرد حتی اگر برای زمانی اندک باشد.
سپاس از او که همدم شما شدم هر قدر اندک زمان
متشکرم بیکران

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند

کاربرانی که این موضوع را خوانده اند