سلام فایل فریمور مانیتور LG 19EN33S-BB V 4.31 میخواستم فایل های داخل سایت رو گذاشتم جواب نداد
M Moghaddam کاربر نوشتهها 6 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #1 سلام فایل فریمور مانیتور LG 19EN33S-BB V 4.31 میخواستم فایل های داخل سایت رو گذاشتم جواب نداد
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,985 واکنشها 4,549 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #2 به نقل از Moghaddam : سلام فایل فریمور مانیتور LG 19EN33S-BB V 4.31 میخواستم فایل های داخل سایت رو گذاشتم جواب نداد کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه 19EN33S-B.BIN 512 KB · نمایشها: 7
به نقل از Moghaddam : سلام فایل فریمور مانیتور LG 19EN33S-BB V 4.31 میخواستم فایل های داخل سایت رو گذاشتم جواب نداد کلیک کنید تا بازشود...
M Moghaddam کاربر نوشتهها 6 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #3 این فایل رو زدم ولی مانیتور روشن نشد
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,985 واکنشها 4,549 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #4 مشکل مانیتور با فایل خودش چی بود ؟
M Moghaddam کاربر نوشتهها 6 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #5 به نقل از Salimeh Bolboli : مشکل مانیتور با فایل خودش چی بود ؟ کلیک کنید تا بازشود... روشن می شد نو سیگنال هم میداد ولی وقتی کابل VGA رو بهش وصل میکنم تصویر نمی دهد
به نقل از Salimeh Bolboli : مشکل مانیتور با فایل خودش چی بود ؟ کلیک کنید تا بازشود... روشن می شد نو سیگنال هم میداد ولی وقتی کابل VGA رو بهش وصل میکنم تصویر نمی دهد
M Moghaddam کاربر نوشتهها 6 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #6 به نقل از Moghaddam : روشن می شد نو سیگنال هم میداد ولی وقتی کابل VGA رو بهش وصل میکنم تصویر نمی دهد کلیک کنید تا بازشود... کابل VGA رو که وصل میکنم این پیام میاد و بعد از ده ثانیه صفحه کلا خاموش میشه ولی چراغ پاور مانیتور روشن هستش فایل های ضمیمه IMG_۲۰۲۱۱۲۲۵_۱۰۴۷۵۵.jpg 3.3 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از Moghaddam : روشن می شد نو سیگنال هم میداد ولی وقتی کابل VGA رو بهش وصل میکنم تصویر نمی دهد کلیک کنید تا بازشود... کابل VGA رو که وصل میکنم این پیام میاد و بعد از ده ثانیه صفحه کلا خاموش میشه ولی چراغ پاور مانیتور روشن هستش
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,350 واکنشها 7,940 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #7 سلام فایل زیر دقیقا برای همین دستگاه هست اگه با این فایل هم جواب نداد احتمال داره مشکل از جای دیگه ای باشه فایل های ضمیمه LG 19EN33S-BB.bin 512 KB · نمایشها: 22
سلام فایل زیر دقیقا برای همین دستگاه هست اگه با این فایل هم جواب نداد احتمال داره مشکل از جای دیگه ای باشه
M Moghaddam کاربر نوشتهها 6 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #8 به نقل از Vahab Hemmati : سلام فایل زیر دقیقا برای همین دستگاه هست اگه با این فایل هم جواب نداد احتمال داره مشکل از جای دیگه ای باشه کلیک کنید تا بازشود... این فایل رو میزنم یک لحظه این پیام میاد و بعد میره و صفحه شروع به پرپر زدن میکنه نور سفید فایل های ضمیمه IMG_۲۰۲۱۱۲۲۵_۱۳۱۲۰۱.jpg 2.8 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از Vahab Hemmati : سلام فایل زیر دقیقا برای همین دستگاه هست اگه با این فایل هم جواب نداد احتمال داره مشکل از جای دیگه ای باشه کلیک کنید تا بازشود... این فایل رو میزنم یک لحظه این پیام میاد و بعد میره و صفحه شروع به پرپر زدن میکنه نور سفید
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,350 واکنشها 7,940 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #9 متاسفانه برای این دستگاه فایل دیگه ای موجود نیست
M Moghaddam کاربر نوشتهها 6 واکنشها 0 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #10 به نقل از Vahab Hemmati : متاسفانه برای این دستگاه فایل دیگه ای موجود نیست کلیک کنید تا بازشود... خب الان مشکل از فریمور هستش یا چیز دیگری؟
به نقل از Vahab Hemmati : متاسفانه برای این دستگاه فایل دیگه ای موجود نیست کلیک کنید تا بازشود... خب الان مشکل از فریمور هستش یا چیز دیگری؟
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,350 واکنشها 7,940 سابقه فعالیت: 25 دسامبر 2021 #11 احتمالا از جای دیگری هست فایلی که بنده خدمتتون ارسال کردم فایل دقیق و سالم هست