وقت بخیر جسارتا فایل بایوس Asus X45vd rev:2.0 ممنون
dr_hardware رضا رنجکش عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 699 واکنشها 584 سابقه فعالیت: 20 دسامبر 2022 #1 وقت بخیر جسارتا فایل بایوس Asus X45vd rev:2.0 ممنون
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,632 واکنشها 4,652 سابقه فعالیت: 20 دسامبر 2022 #2 https://dr-bios.com/fa/attachments/asus-x45vd-rev2-0-zip.57629/
dr_hardware رضا رنجکش عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 699 واکنشها 584 سابقه فعالیت: 28 دسامبر 2022 #3 ممنون فایل کلیر می رو لطف میکنین چو نبا فایل شما گرافیک رو که کانورت کردم فن یکسره شده فایل اصلی خودش هم پیوست شد فایل های ضمیمه asus x45v.BIN 8 مگابایت · نمایشها: 1
ممنون فایل کلیر می رو لطف میکنین چو نبا فایل شما گرافیک رو که کانورت کردم فن یکسره شده فایل اصلی خودش هم پیوست شد
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,852 واکنشها 8,046 سابقه فعالیت: 28 دسامبر 2022 #4 به نقل از dr_hardware : ممنون فایل کلیر می رو لطف میکنین چو نبا فایل شما گرافیک رو که کانورت کردم فن یکسره شده فایل اصلی خودش هم پیوست شد کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه clear me.zip 3.5 مگابایت · نمایشها: 7
به نقل از dr_hardware : ممنون فایل کلیر می رو لطف میکنین چو نبا فایل شما گرافیک رو که کانورت کردم فن یکسره شده فایل اصلی خودش هم پیوست شد کلیک کنید تا بازشود...
dr_hardware رضا رنجکش عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 699 واکنشها 584 سابقه فعالیت: 28 دسامبر 2022 #5 با این فایل هم فن یکسره تنده وقتی سلف گرافیک دوم رو نصب و گرافیک دوم راه میوفته فن نرمال میشه اما وقتی اونو کانورت و گرافیک دوم رو غیر فعال میکنم فن یکسره تند میشه !!
با این فایل هم فن یکسره تنده وقتی سلف گرافیک دوم رو نصب و گرافیک دوم راه میوفته فن نرمال میشه اما وقتی اونو کانورت و گرافیک دوم رو غیر فعال میکنم فن یکسره تند میشه !!
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,852 واکنشها 8,046 سابقه فعالیت: 28 دسامبر 2022 #6 به نقل از dr_hardware : با این فایل هم فن یکسره تنده وقتی سلف گرافیک دوم رو نصب و گرافیک دوم راه میوفته فن نرمال میشه اما وقتی اونو کانورت و گرافیک دوم رو غیر فعال میکنم فن یکسره تند میشه !! کلیک کنید تا بازشود... بنظر فایل درست هست مشکلی که میفرمایید از بایوس نیست
به نقل از dr_hardware : با این فایل هم فن یکسره تنده وقتی سلف گرافیک دوم رو نصب و گرافیک دوم راه میوفته فن نرمال میشه اما وقتی اونو کانورت و گرافیک دوم رو غیر فعال میکنم فن یکسره تند میشه !! کلیک کنید تا بازشود... بنظر فایل درست هست مشکلی که میفرمایید از بایوس نیست