ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همگاران عزیز لطفا بایوس لپ تاپ ایسوس FX516 PM_KBM
user2891 عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 223 واکنشها 2 سابقه فعالیت: امروز ساعت 9:44 بامداد #1 ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همگاران عزیز لطفا بایوس لپ تاپ ایسوس FX516 PM_KBM
user2891 عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 223 واکنشها 2 سابقه فعالیت: امروز ساعت 10:13 بامداد #2 بایوس قبلی رو خدمتتون ارسال میکنم سیستم سالم بود و بالا می امد بدون هیچ مشکلی به تقاضای مشتری هارد M2 نصب کردیم سیستم بالا نیامد لطفا در صورت امکان بایوس قبلی رو EDIT بفرمایید شاید مشکلم مرتفع بشه ممنون فایل های ضمیمه ORG.bin 16 مگابایت · نمایشها: 1
بایوس قبلی رو خدمتتون ارسال میکنم سیستم سالم بود و بالا می امد بدون هیچ مشکلی به تقاضای مشتری هارد M2 نصب کردیم سیستم بالا نیامد لطفا در صورت امکان بایوس قبلی رو EDIT بفرمایید شاید مشکلم مرتفع بشه ممنون
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,907 واکنشها 4,534 سابقه فعالیت: امروز ساعت 11:22 بامداد #3 سلام لطف میکنید مدل دقیق مادربرد رو ارسال کنید.
user2891 عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 223 واکنشها 2 سابقه فعالیت: در 13 دقیقه قبل #4 ببخشید مهندس فایل بایوس خودش رو که خدمتتون ارسال کردم قابل ترمیم نیست؟ اگر نیست چشم مشخصات کامل مادربرد رو خدمتتون ارسال میکنم
ببخشید مهندس فایل بایوس خودش رو که خدمتتون ارسال کردم قابل ترمیم نیست؟ اگر نیست چشم مشخصات کامل مادربرد رو خدمتتون ارسال میکنم