درخواست فایل در خواست منصفانه

bilgisayar

عضویت ویژه پلاتنیوم
واکنش‌ها
709

سابقه فعالیت:

با سلام خسته نباشید به تیم همراه دکتر بایوس . واقعیت ش از وقتی اکانت جدید گوشی اضافه شده و مطالب جدید لپ تاپ کمتر شده یکم دل آدم میگیره چون قبلا برا عضویت ویژه محدودی نبود و این محدودیت آزار دهنده شده .پیشنهاد میکنم تا اتمام اکانت فعلی عضویت های ویژه محدودیت گوشی را بردارید . دو حالت دارد . 1: یا به مطالب گوشی علاقه مند میشم و در تمدید اکانت مناسب را انتخاب میکنیم . 2: یا علاقه مند نمیشویم و با شرایط جدید سایت و با محدودیت آگاهانه همزیستی میکنیم. در هر حالت برد با دکتر بایوس ست . مرسی

Salimeh Bolboli

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
4,515

سابقه فعالیت:

سلام روزتون بخیر باشه
دوستانی که در بخش لپ تاپ فعالیت میکنن کاملا مجزا از بخش موبایل هست. و همکارای هر بخش هرماه تولید محتوا دارن و کمتر نشده. اکانت های طلایی و پلاتینیوم مثل سابق دسترسی های لپ تاپ مثل ویدیو و فایل ها و پشتیبانی فنی دارند. اما حدود یه ماه پیش ویدیوهای ایفون به اکانت پلاتینیوم اضافه شده و افزایش قیمت تنها 50 هزارتومن بود .
اما درمورد محدودیت هایی که اشاره کردین من متوجه نشدم .

bilgisayar

عضویت ویژه پلاتنیوم
واکنش‌ها
709

سابقه فعالیت:

سلام روزتون بخیر باشه
دوستانی که در بخش لپ تاپ فعالیت میکنن کاملا مجزا از بخش موبایل هست. و همکارای هر بخش هرماه تولید محتوا دارن و کمتر نشده. اکانت های طلایی و پلاتینیوم مثل سابق دسترسی های لپ تاپ مثل ویدیو و فایل ها و پشتیبانی فنی دارند. اما حدود یه ماه پیش ویدیوهای ایفون به اکانت پلاتینیوم اضافه شده و افزایش قیمت تنها 50 هزارتومن بود .
اما درمورد محدودیت هایی که اشاره کردین من متوجه نشدم .
مرسی از پاسخ کامل شما . لطفا شماره حساب واریز پنجاه هزار را بفرمایید . لطفا اکانت منو نگاه کنید و مبلغ را واریز کنم . منظور از محدودیت همان دسترسی به مطالب گوشی بود

Salimeh Bolboli

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
4,515

سابقه فعالیت:

مرسی از پاسخ کامل شما . لطفا شماره حساب واریز پنجاه هزار را بفرمایید . لطفا اکانت منو نگاه کنید و مبلغ را واریز کنم . منظور از محدودیت همان دسترسی به مطالب گوشی بود
اکانت شما پلاتینیوم نیست و نمیتونم دسترسی بدم به ویدیوهای موبایل .
یکم طولانی میشه لطف میکنید به واتس آپ من پیام بدین :
09031725866

چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند

کاربرانی که این موضوع را خوانده اند