سلام من فایلشو رید کردم BID NUMBER مشخص نیست hp 15-P088CA
K KHORSHIDESHAB021 کاربر قدیمی نوشتهها 167 واکنشها 5 سابقه فعالیت: 26 نوامبر 2022 #1 سلام من فایلشو رید کردم BID NUMBER مشخص نیست hp 15-P088CA فایل های ضمیمه REEEAD.bin 8 مگابایت · نمایشها: 2
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,367 واکنشها 7,942 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #2 سلام https://dr-bios.com/fa/attachments/bios-bid-02266-bin.13011/
K KHORSHIDESHAB021 کاربر قدیمی نوشتهها 167 واکنشها 5 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام https://dr-bios.ir/redirect?to=aHR0cHM6Ly9kci1iaW9zLmNvbS9mYS9hdHRhY2htZW50cy9iaW9zLWJpZC0wMjI2Ni1iaW4uMTMwMTEv کلیک کنید تا بازشود... با این بایوس تصویر داد ولی مشکل اینجاست که باطری بکاپ رو جا میزنی دیگه تصویر نمی ده جالبیش اینه که فایل بایوس هم آسیب میبینه دیگه تصویر نمی ده
به نقل از Vahab Hemmati : سلام https://dr-bios.ir/redirect?to=aHR0cHM6Ly9kci1iaW9zLmNvbS9mYS9hdHRhY2htZW50cy9iaW9zLWJpZC0wMjI2Ni1iaW4uMTMwMTEv کلیک کنید تا بازشود... با این بایوس تصویر داد ولی مشکل اینجاست که باطری بکاپ رو جا میزنی دیگه تصویر نمی ده جالبیش اینه که فایل بایوس هم آسیب میبینه دیگه تصویر نمی ده
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,000 واکنشها 4,549 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #4 سلام بنظرم مشکل از بایوس نمیتونه باشه . بهتره اول بقیه بخش هارو چک کنید و اگر مطمئن هستین که مشکل از بایوس هست. بهم بگین تا فایل جدید بفرستم
سلام بنظرم مشکل از بایوس نمیتونه باشه . بهتره اول بقیه بخش هارو چک کنید و اگر مطمئن هستین که مشکل از بایوس هست. بهم بگین تا فایل جدید بفرستم
K KHORSHIDESHAB021 کاربر قدیمی نوشتهها 167 واکنشها 5 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #5 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام بنظرم مشکل از بایوس نمیتونه باشه . بهتره اول بقیه بخش هارو چک کنید و اگر مطمئن هستین که مشکل از بایوس هست. بهم بگین تا فایل جدید بفرستم کلیک کنید تا بازشود... خانم بلبلی بایوس رو که رایت میکنم دستگاه تصویر میده بع این که خاموش میکنی یا رستارت دیگه تصویر نمیده بر میگردم بازم بایوئس میزنم تصویر میده !!!!!!!!!!!!!
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام بنظرم مشکل از بایوس نمیتونه باشه . بهتره اول بقیه بخش هارو چک کنید و اگر مطمئن هستین که مشکل از بایوس هست. بهم بگین تا فایل جدید بفرستم کلیک کنید تا بازشود... خانم بلبلی بایوس رو که رایت میکنم دستگاه تصویر میده بع این که خاموش میکنی یا رستارت دیگه تصویر نمیده بر میگردم بازم بایوئس میزنم تصویر میده !!!!!!!!!!!!!
K KHORSHIDESHAB021 کاربر قدیمی نوشتهها 167 واکنشها 5 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #6 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام بنظرم مشکل از بایوس نمیتونه باشه . بهتره اول بقیه بخش هارو چک کنید و اگر مطمئن هستین که مشکل از بایوس هست. بهم بگین تا فایل جدید بفرستم کلیک کنید تا بازشود... لطفا راهنماییم کنید
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام بنظرم مشکل از بایوس نمیتونه باشه . بهتره اول بقیه بخش هارو چک کنید و اگر مطمئن هستین که مشکل از بایوس هست. بهم بگین تا فایل جدید بفرستم کلیک کنید تا بازشود... لطفا راهنماییم کنید
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,000 واکنشها 4,549 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #7 لطفا این فایل رو تست کنید. فایل های ضمیمه DAY22AMB6E0.zip 2.1 مگابایت · نمایشها: 3
K KHORSHIDESHAB021 کاربر قدیمی نوشتهها 167 واکنشها 5 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #8 f به نقل از Salimeh Bolboli : لطفا این فایل رو تست کنید. کلیک کنید تا بازشود... با این فایل اصلا تصویر نداد
f به نقل از Salimeh Bolboli : لطفا این فایل رو تست کنید. کلیک کنید تا بازشود... با این فایل اصلا تصویر نداد
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,000 واکنشها 4,549 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #9 این فایل رو چک کنید لطفا فایل های ضمیمه HP.zip 2.1 مگابایت · نمایشها: 2
K KHORSHIDESHAB021 کاربر قدیمی نوشتهها 167 واکنشها 5 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #10 به نقل از Salimeh Bolboli : این فایل رو چک کنید لطفا کلیک کنید تا بازشود... با اینم تصویر نداد با اونی اول فرستادین تصویره
به نقل از Salimeh Bolboli : این فایل رو چک کنید لطفا کلیک کنید تا بازشود... با اینم تصویر نداد با اونی اول فرستادین تصویره
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,000 واکنشها 4,549 سابقه فعالیت: 27 نوامبر 2022 #11 به نقل از KHORSHIDESHAB021 : با اینم تصویر نداد با اونی اول فرستادین تصویره کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه Quanta Y22A.zip 2.1 مگابایت · نمایشها: 2