شماتیک و بردویو دستگاه msi مدل ms-۱۳۵۸ مدل مادربورد ms-13581. Rev 1.1
SHAHRAM عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 430 واکنشها 301 سابقه فعالیت: 1 می 2020 #1 شماتیک و بردویو دستگاه msi مدل ms-۱۳۵۸ مدل مادربورد ms-13581. Rev 1.1
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,889 واکنشها 4,713 سابقه فعالیت: 1 می 2020 #2 به نقل از SHAHRAM : شماتیک و بردویو دستگاه msi مدل ms-۱۳۵۸ مدل مادربورد ms-13581. Rev 1.1 کلیک کنید تا بازشود... سلام متاسفانه شماتیک و بردویو این مدل موجود نیست .
به نقل از SHAHRAM : شماتیک و بردویو دستگاه msi مدل ms-۱۳۵۸ مدل مادربورد ms-13581. Rev 1.1 کلیک کنید تا بازشود... سلام متاسفانه شماتیک و بردویو این مدل موجود نیست .
SHAHRAM عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 430 واکنشها 301 سابقه فعالیت: 1 می 2020 #3 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام متاسفانه شماتیک و بردویو این مدل موجود نیست . کلیک کنید تا بازشود... سلام ببخشید برای ارسال سوال فنی در بخش تالار تعمیرات لپ تاپ مینویسه شما مجوز لازم برای ارسال موضوع رو ندارید باید چیکار کنم؟
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام متاسفانه شماتیک و بردویو این مدل موجود نیست . کلیک کنید تا بازشود... سلام ببخشید برای ارسال سوال فنی در بخش تالار تعمیرات لپ تاپ مینویسه شما مجوز لازم برای ارسال موضوع رو ندارید باید چیکار کنم؟
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,889 واکنشها 4,713 سابقه فعالیت: 1 می 2020 #4 به نقل از SHAHRAM : سلام ببخشید برای ارسال سوال فنی در بخش تالار تعمیرات لپ تاپ مینویسه شما مجوز لازم برای ارسال موضوع رو ندارید باید چیکار کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... داریم بررسی میکنیم وقتی که دسترسی ها اوکی شد بهتون اطلاع میدم
به نقل از SHAHRAM : سلام ببخشید برای ارسال سوال فنی در بخش تالار تعمیرات لپ تاپ مینویسه شما مجوز لازم برای ارسال موضوع رو ندارید باید چیکار کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... داریم بررسی میکنیم وقتی که دسترسی ها اوکی شد بهتون اطلاع میدم