سلام لطفا این فایل رو me regin بزنید واسش
U user203 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 130 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 20 نوامبر 2021 #1 سلام لطفا این فایل رو me regin بزنید واسش فایل های ضمیمه Asus_X550VXF1=8.0_MB=bios-version-302.bin 8 مگابایت · نمایشها: 8
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,235 واکنشها 7,917 سابقه فعالیت: 20 نوامبر 2021 #2 به نقل از user203 : سلام لطفا این فایل رو me regin بزنید واسش کلیک کنید تا بازشود... سلام فایل های ضمیمه Clear ME.zip 4 مگابایت · نمایشها: 2
U user203 عضویت ویژه طلایی نوشتهها 130 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 20 نوامبر 2021 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام کلیک کنید تا بازشود... این فایلی که من فرستادم براتون تصویر میده ولی این فایلی که شما درست کردید دستگاه مشکل داره لطف کنید دوباره زحمت بکشید حتما همون فایل ارسالی منو درست کنید مرسی
به نقل از Vahab Hemmati : سلام کلیک کنید تا بازشود... این فایلی که من فرستادم براتون تصویر میده ولی این فایلی که شما درست کردید دستگاه مشکل داره لطف کنید دوباره زحمت بکشید حتما همون فایل ارسالی منو درست کنید مرسی
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,235 واکنشها 7,917 سابقه فعالیت: 20 نوامبر 2021 #4 به نقل از user203 : این فایلی که من فرستادم براتون تصویر میده ولی این فایلی که شما درست کردید دستگاه مشکل داره لطف کنید دوباره زحمت بکشید حتما همون فایل ارسالی منو درست کنید مرسی کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه Asus_X550VXF1 Clear.zip 3.8 مگابایت · نمایشها: 18
به نقل از user203 : این فایلی که من فرستادم براتون تصویر میده ولی این فایلی که شما درست کردید دستگاه مشکل داره لطف کنید دوباره زحمت بکشید حتما همون فایل ارسالی منو درست کنید مرسی کلیک کنید تا بازشود...