سلام رمز بایوس لپتاپ ایسر اسپایر رو فراموش کردم کدی که بهم میده اینه [09437]
J javadpm کاربر جدید نوشتهها 4 واکنشها 4 سابقه فعالیت: 18 مارس 2022 #1 سلام رمز بایوس لپتاپ ایسر اسپایر رو فراموش کردم کدی که بهم میده اینه [09437]
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,645 واکنشها 4,494 سابقه فعالیت: 18 مارس 2022 #2 سلام برای این مدل بنظر میرسه باید بایوس پروگرام کنید
J javadpm کاربر جدید نوشتهها 4 واکنشها 4 سابقه فعالیت: 18 مارس 2022 #3 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام برای این مدل بنظر میرسه باید بایوس پروگرام کنید کلیک کنید تا بازشود... یعنی راه دیگه ای نداره؟
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام برای این مدل بنظر میرسه باید بایوس پروگرام کنید کلیک کنید تا بازشود... یعنی راه دیگه ای نداره؟
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,645 واکنشها 4,494 سابقه فعالیت: 18 مارس 2022 #4 این دوتا پسورد رو تست کنید اگه جواب نداد همون بایوس رو پروگرام کنید efpg gum
J javadpm کاربر جدید نوشتهها 4 واکنشها 4 سابقه فعالیت: 19 مارس 2022 #5 به نقل از Salimeh Bolboli : این دوتا پسورد رو تست کنید اگه جواب نداد همون بایوس رو پروگرام کنید efpg gum کلیک کنید تا بازشود... ممنون به نقل از Salimeh Bolboli : این دوتا پسورد رو تست کنید اگه جواب نداد همون بایوس رو پروگرام کنید efpg gum کلیک کنید تا بازشود... دمت گرم بخدا درست شد ایول میتونم شمارتو داشته باشم ؟خدایی خیلی کمکم کردی
به نقل از Salimeh Bolboli : این دوتا پسورد رو تست کنید اگه جواب نداد همون بایوس رو پروگرام کنید efpg gum کلیک کنید تا بازشود... ممنون به نقل از Salimeh Bolboli : این دوتا پسورد رو تست کنید اگه جواب نداد همون بایوس رو پروگرام کنید efpg gum کلیک کنید تا بازشود... دمت گرم بخدا درست شد ایول میتونم شمارتو داشته باشم ؟خدایی خیلی کمکم کردی
J javadpm کاربر جدید نوشتهها 4 واکنشها 4 سابقه فعالیت: 19 مارس 2022 #6 به نقل از Salimeh Bolboli : این دوتا پسورد رو تست کنید اگه جواب نداد همون بایوس رو پروگرام کنید efpg gum کلیک کنید تا بازشود... با gum وارد شد صبح تا حالا به ۲۰ نفر تعمیرکار کامپیوتر زنگ زدم ولی هیچکس نتونست کاری کنه بازم ممنون
به نقل از Salimeh Bolboli : این دوتا پسورد رو تست کنید اگه جواب نداد همون بایوس رو پروگرام کنید efpg gum کلیک کنید تا بازشود... با gum وارد شد صبح تا حالا به ۲۰ نفر تعمیرکار کامپیوتر زنگ زدم ولی هیچکس نتونست کاری کنه بازم ممنون
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 19,645 واکنشها 4,494 سابقه فعالیت: 20 مارس 2022 #7 خواهش میکنم موفق باشین