با سلام فایل بایوس لپ تاپ hp 15-R111dx را می خواهم. لطفا در صورت امکان ارسال بفرمایید.
ahmadrezalotfipor کاربر نوشتهها 18 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 1 جولای 2020 #1 با سلام فایل بایوس لپ تاپ hp 15-R111dx را می خواهم. لطفا در صورت امکان ارسال بفرمایید. فایل های ضمیمه ۲۰۲۰۰۶۳۰_۱۸۵۳۵۳.jpg 1 مگابایت · نمایشها: 1 ۲۰۲۰۰۶۳۰_۱۸۵۴۰۹.jpg 1.2 مگابایت · نمایشها: 1 backup.bin 8 مگابایت · نمایشها: 0
Ai Support تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 5,488 واکنشها 1,833 سابقه فعالیت: 1 جولای 2020 #2 سلام لطفا فایل ضمیمه رو تست کنید. فایل های ضمیمه GD25Q64.BIN 8 مگابایت · نمایشها: 0
ahmadrezalotfipor کاربر نوشتهها 18 واکنشها 3 سابقه فعالیت: 1 جولای 2020 #3 سلام خانم بای ممنون از ارسال فایل لپ تاپ درست شد همه چی کار میکنه فقط سیستم هارد خودشو نمیشناسه یعنی هاردشو با سیستم دیگه تست میکنم سالمه ولی لپ تاپ نمیشناسش در صورتیکه یه هارد دیگه رو لپ تاپ تست میکنم جواب میده این مشکل میتونه از فایل بایوس باشه؟؟؟
سلام خانم بای ممنون از ارسال فایل لپ تاپ درست شد همه چی کار میکنه فقط سیستم هارد خودشو نمیشناسه یعنی هاردشو با سیستم دیگه تست میکنم سالمه ولی لپ تاپ نمیشناسش در صورتیکه یه هارد دیگه رو لپ تاپ تست میکنم جواب میده این مشکل میتونه از فایل بایوس باشه؟؟؟
ahmad safari عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 5,158 واکنشها 9,500 سابقه فعالیت: 1 جولای 2020 #4 سلام میتونه تنظیمات UEFI در بایوس باعث این مشکل بشه.