سلام وقتتون بخیر خسته نباشید درخواست اصلاح فایل زیر را دارم. ممنون
M Moein Mehrdad Repairman کاربر قدیمی نوشتهها 93 واکنشها 16 سابقه فعالیت: 30 ژوئن 2021 #1 سلام وقتتون بخیر خسته نباشید درخواست اصلاح فایل زیر را دارم. ممنون فایل های ضمیمه Dell Precision M4800.BIN 8 مگابایت · نمایشها: 6
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,138 واکنشها 7,898 سابقه فعالیت: 30 ژوئن 2021 #2 به نقل از Moein Mehrdad Repairman : سلام وقتتون بخیر خسته نباشید درخواست اصلاح فایل زیر را دارم. ممنون کلیک کنید تا بازشود... سلام فایل های ضمیمه Dell Precision M4800 Clear.zip 4.7 مگابایت · نمایشها: 1
به نقل از Moein Mehrdad Repairman : سلام وقتتون بخیر خسته نباشید درخواست اصلاح فایل زیر را دارم. ممنون کلیک کنید تا بازشود... سلام
M Moein Mehrdad Repairman کاربر قدیمی نوشتهها 93 واکنشها 16 سابقه فعالیت: 30 ژوئن 2021 #3 لطفا این فایل رو هم اصلاح بفرمایید. ممنون ببخشید فایل های ضمیمه Dell Precision M4800 4M.bin.BIN 4 مگابایت · نمایشها: 1
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 33,138 واکنشها 7,898 سابقه فعالیت: 30 ژوئن 2021 #4 به نقل از Moein Mehrdad Repairman : لطفا این فایل رو هم اصلاح بفرمایید. ممنون ببخشید کلیک کنید تا بازشود... این فایل ME Region نداره
به نقل از Moein Mehrdad Repairman : لطفا این فایل رو هم اصلاح بفرمایید. ممنون ببخشید کلیک کنید تا بازشود... این فایل ME Region نداره