سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
فایل رو در اول تاپیک ارسال کردمسلام کدوم فایل رو باید اصلاح کنم؟
این فایل روسلام و خسته نباشید
فایل ضمیمه شده فایل دامپ شده از دستگاه سالم FX706HE هست
ممنون میشم سریال و مک ادرس برد دستگاه رو از روی این فایل حذف و اصلاح کنید من بتونم روی یک دستگاه دیگه اینو استفاده کنم .
ممنون ازتون .
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سریال رو چطور ؟ میشه سریال رو پاک کرد ؟ و اینکه نرم افزار wbt-314 رو میشه اموزش بدید چجوری استفاده کنم ؟ برای اصلاحمک آدرس این دستگاه رو متاسفانه نمیشه از روی فایل بایوس اصلاح کرد
روی فایل بایوس مک آدرس نداره
سابقه فعالیت:
متاسفانه سریال هم روی فایل بایوس ندارهسریال رو چطور ؟ میشه سریال رو پاک کرد ؟ و اینکه نرم افزار wbt-314 رو میشه اموزش بدید چجوری استفاده کنم ؟ برای اصلاح
خیر در انجمن بد کپس پیدا کردم برای اصلاح مک ادرس و سریال بایوس های ایسوس هست اما رابط کاربری ندار من پیوست میکنممتاسفانه سریال هم روی فایل بایوس نداره
احتمالا باید از داخل تنظیمات بایوس درست بشه
نرم افزاری که فرمودید رو بنده تاحالا استفاده نکردم
برای اصلاح ME Region هست ؟
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
این دستگاه فعلا بایوس FX506HC رو که سریال 123456789 هست روش زدم داره کار میکنه
اون دامپی که ارسال کردم از دستگاه دیگری دریافت کردم با شماره سریال MCNRCX04W846517 هست و سریالی که میخوام بشه :
M9NRCX003U93537B هست
متسفانه این فایل هم گرافیک دستگاه با نصب کننده خود گرافیک نصب نمیشه حتما باید بری از داخل device manager به صورت inf دستی بهش نصب کنی
سابقه فعالیت:
این فایل هم ممنون میشم اصلاح ریجن کنید مشتری دستگاهش رفته رو اپدیت خاموش کرده و تصویر نداره
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
LAPTEX , Support Staff no.1 , aliendorphin , Salimeh Bolboli , user573 , user184 , user261 , Mohsen1991 , KHALEGHIHMD , Sisto Co , sanchooli , حمزه خانی , oujpardaz , oujpardaz , fAn avARan , deltous_mohammadi , user268 , ali136369 , Nadery , mehregano , Support Staff no.3 , blscoir , Daneal.dh , ak1_2004
شروع کننده گفتگو | گفتگوهای مشابه | انجمن | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درخواست فایل درخواست اصلاح فایل بایوس dell e5440 | درخواست فایل بایوس | 5 | |
C | درخواست فایل درخواست اصلاح بایوس elitdesk 800 g2 | درخواست فایل بایوس | 4 | |
S | درخواست فایل درخواست اصلاح بایوس | درخواست فایل بایوس | 9 | |
E | درخواست فایل درخواست اصلاح بایوس | درخواست فایل بایوس | 1 | |
M | درخواست فایل درخواست اصلاح بایوس | درخواست فایل بایوس | 3 |