درخواست فایل خطای machine is not in committed state on HP

alimadadi

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
544

سابقه فعالیت:

با سلام خدمت اساتید
یک لپ تاپ HP elitebook 2570p برای اومده که خطای product information not valid میده طبق طبق جستجوهایی که کردم گفتن با این ابزار AMTBrand tool امکان اصلاح این خطا بدون بایوس زدن هست که این فایل داخل سایت لاتین دکتربایوس هم هست که امکان دانلود برای من نیست لطفااز دکتر بایوس میخواهم ضمیمه کنه برام واز اساتید میخواهم از راهکاری هم هست بفرمایید استفاده کنم ممنونم
فقط خواهشم از دکتر بایوس اینه که در صورت امکان هرچه زودتر پاسخ بنده را بدهند.
سپاس از تمامی دوستان

Salimeh Bolboli

تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
4,525

سابقه فعالیت:

با سلام خدمت اساتید
یک لپ تاپ HP elitebook 2570p برای اومده که خطای product information not valid میده طبق طبق جستجوهایی که کردم گفتن با این ابزار AMTBrand tool امکان اصلاح این خطا بدون بایوس زدن هست که این فایل داخل سایت لاتین دکتربایوس هم هست که امکان دانلود برای من نیست لطفااز دکتر بایوس میخواهم ضمیمه کنه برام واز اساتید میخواهم از راهکاری هم هست بفرمایید استفاده کنم ممنونم
فقط خواهشم از دکتر بایوس اینه که در صورت امکان هرچه زودتر پاسخ بنده را بدهند.
سپاس از تمامی دوستان

فایل های ضمیمه

• AMtoolprograms.zip
    2.7 مگابایت · نمایش‌ها: 40

alimadadi

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
544

سابقه فعالیت:

سلام خیلی ممنون از لینک زیر هم دوتا فایل هست که یکی اموزشی هست با حجم 230 مگابایت دانلود کردم و یکی هم به اسم دکتر بایوس دانلود نمیشه ممنون میشم این را هم برام بزارید با سپاس

واپسین ویرایش:

alimadadi

کاربر قدیمی
واکنش‌ها
544

سابقه فعالیت:

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,910

سابقه فعالیت:

سلام خیلی ممنون از لینک زیر هم دوتا فایل هست که یکی اموزشی هست با حجم 230 مگابایت دانلود کردم و یکی هم به اسم دکتر بایوس دانلود نمیشه ممنون میشم این را هم برام بزارید با سپاس

فایل های ضمیمه

• Dr-Bios.ir DMI Tools.zip
    3.6 مگابایت · نمایش‌ها: 23
چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند