سلام وقت بخیر اگر امکانش باشه iso این دو عدد فالو میخواستم
R reza mirdar عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 19 واکنشها 0 سابقه فعالیت: امروز ساعت 1:46 عصر #1 سلام وقت بخیر اگر امکانش باشه iso این دو عدد فالو میخواستم فایل های ضمیمه PRIME-B760-PLUS-ASUS-1663.zip 11.1 مگابایت · نمایشها: 0 PRIME-B760-PLUS-ASUS-1666.zip 11.1 مگابایت · نمایشها: 0
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,104 واکنشها 4,561 سابقه فعالیت: امروز ساعت 1:57 عصر #2 سلام ما فایل ISO نداریم.
R reza mirdar عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 19 واکنشها 0 سابقه فعالیت: امروز ساعت 1:59 عصر #3 به نقل از Salimeh Bolboli : سلام ما فایل ISO نداریم. کلیک کنید تا بازشود... روشی نیست که فایل cap رو به ایزو تبدیل کنم؟
به نقل از Salimeh Bolboli : سلام ما فایل ISO نداریم. کلیک کنید تا بازشود... روشی نیست که فایل cap رو به ایزو تبدیل کنم؟
R reza mirdar عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 19 واکنشها 0 سابقه فعالیت: امروز ساعت 2:18 عصر #4 به نقل از reza mirdar : روشی نیست که فایل cap رو به ایزو تبدیل کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... چون هر روشی که داخل گوگل سرچ کردم و برنامه های مختلف جواب نداده هیچ راه روشی نداره؟
به نقل از reza mirdar : روشی نیست که فایل cap رو به ایزو تبدیل کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... چون هر روشی که داخل گوگل سرچ کردم و برنامه های مختلف جواب نداده هیچ راه روشی نداره؟
R reza mirdar عضویت ویژه پلاتنیوم نوشتهها 19 واکنشها 0 سابقه فعالیت: امروز ساعت 2:23 عصر #5 فایل bin رو میخواستم شرمنده به اشتباه نوشتم iso
S Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 20,104 واکنشها 4,561 سابقه فعالیت: امروز ساعت 3:10 عصر #6 به نقل از reza mirdar : فایل bin رو میخواستم شرمنده به اشتباه نوشتم iso کلیک کنید تا بازشود... لطف میکنید مدل دقیق مادربرد رو بنویسید.
به نقل از reza mirdar : فایل bin رو میخواستم شرمنده به اشتباه نوشتم iso کلیک کنید تا بازشود... لطف میکنید مدل دقیق مادربرد رو بنویسید.