درخواست فایل بایوس لپ تاپ Asus K55VJ K55VM REV 2.3

Farzad Jafari

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

با سلام و خسته نباشید. من فایل بایوس Asus K55VJ K55VM REV 2.3 تو سایت انگلیسی شما Dr-Bios.com | Laptop Repairing Tutorials دیدم/ ولی تو سایت فارسی اکانت 6 ماهه خریدم ولی متاسفانه فایل تو این سایت نبود. لطفا در صورت امکان اون فایل رو برام بفرستید/ با تشکر از شما

messi66

moslem mohammadzadeh
واکنش‌ها
173

سابقه فعالیت:

با سلام و خسته نباشید. من فایل بایوس Asus K55VJ K55VM REV 2.3 تو سایت انگلیسی شما Dr-Bios.com | Laptop Repairing Tutorials دیدم/ ولی تو سایت فارسی اکانت 6 ماهه خریدم ولی متاسفانه فایل تو این سایت نبود. لطفا در صورت امکان اون فایل رو برام بفرستید/ با تشکر از شما
درود
این فایل خدمت شما

فایل های ضمیمه

• Asus K55VJ K55VM rev2.3.rar
    3.5 مگابایت · نمایش‌ها: 16

Farzad Jafari

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

ممنون از بابت پاسخ سریع شما. نیم ساعت میشه اکانت 6 ماهه خریداری کردم ولی هنوز نمیتونم هیچ فایلی رو دانلود کنم.

messi66

moslem mohammadzadeh
واکنش‌ها
173

سابقه فعالیت:

خواهش میکنم.یه بار از اکانتتون خارج بشید و دوباره لاگین کنید.اگر باز نتونستین دانلود کنید با تیم پشتیبانی تماس بگیرید

Farzad Jafari

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

آقا تو این سایت چطور میشه با تیم پشتیبانی فنی تماس گرفت/ من یه فایل خیلی ضروری یاز داشتم. دیشب یه اکانت 6 ماهه خریدم ولی فعال نشده و نمیتونم هیچ فایلی رو دانلود کنم. پیام گذاشتم / از واتساپ هم نوشتم ولی کسی پاسخگو نیست چرا؟؟؟!!!

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,734

سابقه فعالیت:

آقا تو این سایت چطور میشه با تیم پشتیبانی فنی تماس گرفت/ من یه فایل خیلی ضروری یاز داشتم. دیشب یه اکانت 6 ماهه خریدم ولی فعال نشده و نمیتونم هیچ فایلی رو دانلود کنم. پیام گذاشتم / از واتساپ هم نوشتم ولی کسی پاسخگو نیست چرا؟؟؟!!!
سلام
از طریق اکانت شما پرداختی صورت نگرفته .
به شماره زیر از واتساپ پیام دادید ؟
5866 172 0903

Farzad Jafari

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

از طریق واتساپ شماره و تاریخ تراکنش فرستادم ولی هنوز جواب داده نشده. ممنون از راهنمایی شما.

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,734

سابقه فعالیت:

Farzad Jafari

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

بعد از پرداخت من و موقع برگشت از درگاه پرداخت بانک به سایت شما یه خطا داد و من دوباره وارد سایت شما شدم ودیدم که حسابم فعال نشده. اگر کنترل و فعال کردن این حساب زیاد طول میکشه من دوباره یه اشتراک 6 ماهه بخرم و شما لطف کنید اون پرداخت قبلی من رو برگردونین بحساب من. ببینید هر کدوم راحتتره همون کاررو بکنیم. فقط خواهشا زود این مشکل رو حل کنیم که امکان دانلود من باز بشه. چون یه دانلود خیلی ضروری دارم. ممنون از شما.

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,734

سابقه فعالیت:

بعد از پرداخت من و موقع برگشت از درگاه پرداخت بانک به سایت شما یه خطا داد و من دوباره وارد سایت شما شدم ودیدم که حسابم فعال نشده. اگر کنترل و فعال کردن این حساب زیاد طول میکشه من دوباره یه اشتراک 6 ماهه بخرم و شما لطف کنید اون پرداخت قبلی من رو برگردونین بحساب من. ببینید هر کدوم راحتتره همون کاررو بکنیم. فقط خواهشا زود این مشکل رو حل کنیم که امکان دانلود من باز بشه. چون یه دانلود خیلی ضروری دارم. ممنون از شما.
بنده متاسفانه دسترسی به پنل پرداخت ندارم وگرنه در اسرع وقت مشکل رو براتون حل میکردم
از طریق واتساپ باید پیگیری بشه

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,734

سابقه فعالیت:

Farzad Jafari

کاربر
واکنش‌ها
0

سابقه فعالیت:

درود
این فایل خدمت شما
این فایل جواب نداد فکر کنم این فایل برای ورژن بدون کارت گرافیک باشه. لطفا فایل بایوس Asus K55VJ -K55VM Rev 2.3 با گرافیک GeForce GT 635M - 2GB - تو سایت dr-bios.com دیدم ولی متاسفانه دسترسی دانلود ندارم. با تشکر از شما

Support Staff no.1

Moderator
تیم پشتیبانی
Admin
واکنش‌ها
7,734

سابقه فعالیت:

این فایل جواب نداد فکر کنم این فایل برای ورژن بدون کارت گرافیک باشه. لطفا فایل بایوس Asus K55VJ -K55VM Rev 2.3 با گرافیک GeForce GT 635M - 2GB - تو سایت dr-bios.com دیدم ولی متاسفانه دسترسی دانلود ندارم. با تشکر از شما

فایل های ضمیمه

• Asus K55VJ A55V K55VM Rev 2.3 Bios.rar
    3.5 مگابایت · نمایش‌ها: 26
چه کسی این تاپیک را مشاهده می کند؟

در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند

کاربرانی که این موضوع را خوانده اند