سلام. شماتیک و بردویو Asus FA506IU با مدل مادربرد DABKXBMBAD0 Rev D مورد نیاز است. تشکر
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,118 واکنشها 2,622 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 2:51 عصر #1 سلام. شماتیک و بردویو Asus FA506IU با مدل مادربرد DABKXBMBAD0 Rev D مورد نیاز است. تشکر
Salimeh Bolboli تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 21,325 واکنشها 4,813 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 3:00 عصر #2 به نقل از PFA_Yazd : سلام. شماتیک و بردویو Asus FA506IU با مدل مادربرد DABKXBMBAD0 Rev D مورد نیاز است. تشکر کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه DABKXBMBAD0.pdf 4 مگابایت · نمایشها: 2
به نقل از PFA_Yazd : سلام. شماتیک و بردویو Asus FA506IU با مدل مادربرد DABKXBMBAD0 Rev D مورد نیاز است. تشکر کلیک کنید تا بازشود...
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,118 واکنشها 2,622 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 3:05 عصر #3 ممنونم. اگه لطف کنید شماتیک و بردیویی که تو این لینک هست را هم بذارید ممنون میشم.
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,118 واکنشها 2,622 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 3:17 عصر #4 هر دوتا بردویو تو همون لینکی که گذاشتم را میخوام. مرسی
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,556 واکنشها 8,176 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 4:03 عصر #6 به نقل از PFA_Yazd : ممنونم. اگه لطف کنید شماتیک و بردیویی که تو این لینک هست را هم بذارید ممنون میشم. کلیک کنید تا بازشود... فقط یک فایلش بردویو هست اون یکی فایل بصورت pdf هست فایل های ضمیمه BKXB Boardview.fz 144.1 KB · نمایشها: 3
به نقل از PFA_Yazd : ممنونم. اگه لطف کنید شماتیک و بردیویی که تو این لینک هست را هم بذارید ممنون میشم. کلیک کنید تا بازشود... فقط یک فایلش بردویو هست اون یکی فایل بصورت pdf هست
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,118 واکنشها 2,622 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 4:28 عصر #7 به نقل از Support Staff no.1 : فقط یک فایلش بردویو هست اون یکی فایل بصورت pdf هست کلیک کنید تا بازشود... ایرادی نداره، بردیوی PDFش هم اگه بذارید عالیه
به نقل از Support Staff no.1 : فقط یک فایلش بردویو هست اون یکی فایل بصورت pdf هست کلیک کنید تا بازشود... ایرادی نداره، بردیوی PDFش هم اگه بذارید عالیه
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,118 واکنشها 2,622 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 4:33 عصر #8 به نقل از Support Staff no.1 : فقط یک فایلش بردویو هست اون یکی فایل بصورت pdf هست کلیک کنید تا بازشود... فایلی که فرستادید برای FA506II هست که با برد من متفاوته! من این دوتا فایل رو میخوام: ASUS FA706IU - DABKXBMBAD0 - BKXB BoardView.fz FA506IV BoardView.pdf
به نقل از Support Staff no.1 : فقط یک فایلش بردویو هست اون یکی فایل بصورت pdf هست کلیک کنید تا بازشود... فایلی که فرستادید برای FA506II هست که با برد من متفاوته! من این دوتا فایل رو میخوام: ASUS FA706IU - DABKXBMBAD0 - BKXB BoardView.fz FA506IV BoardView.pdf
PFA_Yazd کاربر قدیمی نوشتهها 2,118 واکنشها 2,622 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 4:38 عصر #9 این ۳تا فایل هم پیدا کردم: Quanta BKXB BV.PDF Quanta BKXB_SCH.pdf Quanta BKXB DABKXBMBAD0 boardview.zip
این ۳تا فایل هم پیدا کردم: Quanta BKXB BV.PDF Quanta BKXB_SCH.pdf Quanta BKXB DABKXBMBAD0 boardview.zip
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 34,556 واکنشها 8,176 سابقه فعالیت: دیروز ساعت 4:41 عصر #10 به نقل از PFA_Yazd : این ۳تا فایل هم پیدا کردم: Quanta BKXB BV.PDF Quanta BKXB_SCH.pdf Quanta BKXB DABKXBMBAD0 boardview.zip کلیک کنید تا بازشود... فایل های ضمیمه Quanta BKXB DABKXBMBAD0 boardview.zip 175.3 KB · نمایشها: 2
به نقل از PFA_Yazd : این ۳تا فایل هم پیدا کردم: Quanta BKXB BV.PDF Quanta BKXB_SCH.pdf Quanta BKXB DABKXBMBAD0 boardview.zip کلیک کنید تا بازشود...