با سلام و وقت بخیر نیازمند شماتیک یا برد ویو این مادربرد هستم DATMADMBAC0 REV:C سپاس
U user208 کاربر فعال نوشتهها 27 واکنشها 2 سابقه فعالیت: 13 آگوست 2022 #1 با سلام و وقت بخیر نیازمند شماتیک یا برد ویو این مادربرد هستم DATMADMBAC0 REV:C سپاس
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,117 واکنشها 8,255 سابقه فعالیت: 13 آگوست 2022 #2 سلام متاسفانه موجود نیست البته عکس باکیفیت از مادربرد موجود هست که درصورت نیاز میتونم خدمتتون ارسال کنم
سلام متاسفانه موجود نیست البته عکس باکیفیت از مادربرد موجود هست که درصورت نیاز میتونم خدمتتون ارسال کنم
U user208 کاربر فعال نوشتهها 27 واکنشها 2 سابقه فعالیت: 13 آگوست 2022 #3 به نقل از Vahab Hemmati : سلام متاسفانه موجود نیست البته عکس باکیفیت از مادربرد موجود هست که درصورت نیاز میتونم خدمتتون ارسال کنم کلیک کنید تا بازشود... ممنون از پیگیری شما، حقیقتا لنگ شماره یه آیسی هستم آلان ارسال میکنم. فایل های ضمیمه WhatsApp Image 2022-08-13 at 12.09.34 PM.jpeg 138.5 KB · نمایشها: 2
به نقل از Vahab Hemmati : سلام متاسفانه موجود نیست البته عکس باکیفیت از مادربرد موجود هست که درصورت نیاز میتونم خدمتتون ارسال کنم کلیک کنید تا بازشود... ممنون از پیگیری شما، حقیقتا لنگ شماره یه آیسی هستم آلان ارسال میکنم.
Support Staff no.1 Moderator تیم پشتیبانی Admin نوشتهها 35,117 واکنشها 8,255 سابقه فعالیت: 13 آگوست 2022 #4 به نقل از user208 : ممنون از پیگیری شما، حقیقتا لنگ شماره یه آیسی هستم آلان ارسال میکنم. کلیک کنید تا بازشود... پرسش و پاسخ فنی لپ تاپ و قطعات کامپیوتر
به نقل از user208 : ممنون از پیگیری شما، حقیقتا لنگ شماره یه آیسی هستم آلان ارسال میکنم. کلیک کنید تا بازشود... پرسش و پاسخ فنی لپ تاپ و قطعات کامپیوتر